Ahilik Haftası - Son Dakika
Yerel

Ahilik Haftası

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Vakıflar Bölge Müdürlüğü heyetini kabul etti.

11.05.2015 16:09

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Vakıflar Bölge Müdürlüğü heyetini kabul etti.

Vali Yardımcısı Ersin Boylu'nun da hazır bulunduğu ziyarete, Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Ünğan, ERVAK Başkanı Erdal Güzel, Mülhak Vakıf Başkanı Sadrettin Haşıloğlu ve Suat Hamutçu katıldı.

Ziyarette Ünğan, hafta boyunca yapacakları etkinlikler hakkında Altıparmak'a bilgi verdi.

Vali Altıparmak da ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Hayır kurumları olan vakıflar, toplumda sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu güçlendirmesinin yanında, Türk vakıf geleneğinin yaşatılması, tarihimize ve geleneklerimize duyduğumuz sorumluluğun yerine getirilmesi bakımından da önem taşımaktadır. Vakıfların yaşatılmasına katkı sağlayan hayırsever kişi ve kuruluşlara teşekkür ederek, en içten sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ahilik Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement