Ahmet Eren Kaymakam Kaya'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Ahmet Eren Kaymakam Kaya'yı Ziyaret Etti

Ahmet Eren Kaymakam Kaya\'yı Ziyaret Etti

Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren, Bitlis'in Güroymak Kaymakamı Çağlayan Kaya'yı ziyaret etti.
Türkiye'nin tanınmış işadamlarından Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren, Kaymakam Çağlayan Kaya'yı ziyaret etti.

26.11.2013 09:44

Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren, Bitlis'in Güroymak Kaymakamı Çağlayan Kaya'yı ziyaret etti.

Türkiye'nin tanınmış işadamlarından Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren, Kaymakam Çağlayan Kaya'yı ziyaret etti. Bitlis'te ziyaretlerde bulunmak üzere gelen Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren, kardeşi Ziya Eren ve BETAV Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Ahlat'ı Güroymak Kaymakamı Çağlayan Kaya ve kurum amirleri karşıladı. Karşılamadan ve ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren, Bitlis'e sık sık ziyarette bulunduğunu, ancak ilk defa yolu üzerinde bulunan Güroymak'ta karşılandığını söyledi. Eren, ayrıca karşılama ve ilgiden dolayı Kaymakam Çağlayan Kaya'ya teşekkürlerini iletti.

Kaymakam Çağlayan Kaya ise, bazı insanların eserleriyle hatırlandığını ve yapmış oldukları fedakarlıkla uzun yıllar unutulmadığını söyledi. Kaya, "Bazı insanlar vardır zengindirler, bu zenginliklerini yaptıkları hayır hizmetleriyle taçlandırırlar. İşte Ahmet Eren Beyefendi de böyle bir insandır. Bitlis Eren Üniversitesi, birçok okul, spor salonları yapımı, binlerce öğrenciye burs veren Türkiye'nin ve Bitlis'in saygın ve fedakar bir kişiliğidir. Bitlis için büyük bir kazanımdır. Bitlis'e yaptığı büyük eserlerle birçok insana örnek olmuştur. İlçemize yapmış olduğu ziyaretle bizleri onurlandırılmıştır. Ayrıca ziyarette, ilçemizde önemli bir eksiklik olarak gördüğümüz meslek yüksek okulunun yapılması gündeme gelmiş, bu eksikliği olumlu karşılamış ve ilçemize meslek yüksek okulu yapımı için elinden geleni yapacağını ifade ederek, bizlere ve Güroymak halkına büyük bir sevinç yaşatmışlardır. Bu vesileyle şahsım ve Güroymak halkımız adına Ahmet Eren Beyefendiye minnet ve şükranlarımı sunuyorum. İlçemiz bu fedakarlığı hiçbir zaman unutmayacak ve Güroymak halkının gönlünde ebediyete kadar yaşayacaktır" dedi .

Kaya, ayrıca Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eren'e çeşitli hediyeler takdim ettikten sonra uğurladı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Eren Kaymakam Kaya'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement