Ahmet Özhan, Küçükçekmecelileri İlahileriyle Mest Etti - Son Dakika
Yerel

Ahmet Özhan, Küçükçekmecelileri İlahileriyle Mest Etti

Ahmet Özhan, Küçükçekmecelileri İlahileriyle Mest Etti

Türk Sanat ve Tasavvuf Müziğinin önemli isimlerinden ünlü sanatçı Ahmet Özhan, Küçükçekmece’de verdiği konserle vatandaşlara doyumsuz anlar yaşattı.

22.06.2016 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Sanat ve Tasavvuf Müziğinin önemli isimlerinden ünlü sanatçı Ahmet Özhan, Küçükçekmece'de verdiği konserle vatandaşlara doyumsuz anlar yaşattı.

Küçükçekmece Belediyesi, Sefaköy metrobüs durağı yanındaki etkinlik alanında iftar sonrası Ahmet Özhan konseri düzenledi. Konsere, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İlçe Kaymakamı Harun Kara, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Celal Erdoğan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Küçükçekmeceli sevenleri ile buluşan Türk Sanat ve Tasavvuf Müziğinin önemli ismi Ahmet Özhan, Ramazan ayının manevi iklimine uygun eserlerini dinleyicilerin beğenisine sundu. Programa yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, zaman zaman ilahilere eşlik etti.

"MÜSLÜMANA YAKIŞIR RAMAZAN NEŞESİ"

Ramazan ayı boyunca etkinlik yapmaya devam edeceklerini vurgulayan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, "Küçükçekmece'de Müslüman'a yakışır Ramazan neşesi ortaya koymaya çalışacağız. Son zamanlarda ülkemizde sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Bizim çocuklarımız yetim kalmasın diye kendi çocuklarını yetim bırakan bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum" dedi.

Öte yandan Sefaköy'de bulunan etkinlik alanında 3 Temmuz'a kadar sürecek kitap festivalinde sanatçı Bekir Ünlüataer, Halil Necipoğlu ve Serdar Tuncer gibi birçok ünlü isim de vatandaşlarla bir araya gelecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Özhan, Küçükçekmecelileri İlahileriyle Mest Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement