Ahmet San'dan Açık Hava Tiyatrosu'na Tam Not - Son Dakika
Yerel

Ahmet San'dan Açık Hava Tiyatrosu'na Tam Not

Ahmet San\'dan Açık Hava Tiyatrosu\'na Tam Not

Alanya Belediye Başkanı Sipahioğlu'nun daveti üzerine Alanya'ya gelen Ahmet San, Alanya Açık Hava Tiyatro inşaatında incelemelerde bulundu.

01.06.2013 10:32  Güncelleme: 10:36

Antalya'nın Alanya İlçe Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'nun daveti üzerine Alanya'ya gelen ünlü organizatör Ahmet San, Alanya Açık Hava Tiyatro inşaatında incelemelerde bulundu.

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan San, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'nun daveti üzerine ekibiyle beraber Alanya'ya geldiklerini söyledi. San, "Dünyanın çeşitli ülkelerinden insanların burayı tercih etmeleri şehri gezince gerçekten belli oluyor. Böyle bir yerde muhteşem klasik, antik tiyatro konseptinde bir gösteri ve kültür merkezinin olması çok önemliydi. Bu büyük eksiklikti. Başkanımız bu eksikliği gidermiş. Kapasitesiyle konumuyla, mimarisiyle, projesiyle muhteşem bir eser olmuş. Başkanımız büyük alicenaplık göstererek gerçek kullanıcıların ihtiyaçlarını tespit edip projeyi ona göre oluşturmak için açılma aşamasında eksikliklerin giderilmesini talep etti. Geçen haftada Devlet Opera ve Balesi'nden teknik arkadaşlar geldi. Ben de ekibimle beraber profesyonel açılardan görüşlerimizi bildirmekten büyük haz duyuyorum" dedi.

Alanya Belediyesi'nin ilgili profesyonelleri, menajerleri davet ederek burada ağırladığını kaydeden Ahmet San, "Kültür hayatına çok önemli katkı sağlayacağına inanıyorum. Çok doğru yapılmış bir proje hayırlı olsun diyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet San'dan Açık Hava Tiyatrosu'na Tam Not - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement