Ahmet Şerif İzgören'e Memleketi Karşıyaka'da Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Ahmet Şerif İzgören'e Memleketi Karşıyaka'da Büyük İlgi

Ahmet Şerif İzgören\'e Memleketi Karşıyaka\'da Büyük İlgi

Karşıyaka Belediyesi, geçen Şubat ayında ‘Toplumsal Düşünce Günleri’ne konuk olan ve ‘Hayata Değer Katmak’ başlıklı bir sunum yapan Ahmet Şerif İzgören’i bir kez daha ağırladı. Karşıyakalı olan İzgören, memleketinde yurttaşlardan büyük ilgi gördü.

21.05.2022 12:00  Güncelleme: 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyaka Belediyesi, geçen Şubat ayında 'Toplumsal Düşünce Günleri'ne konuk olan ve 'Hayata Değer Katmak' başlıklı bir sunum yapan Ahmet Şerif İzgören'i bir kez daha ağırladı. Karşıyakalı olan İzgören, memleketinde yurttaşlardan büyük ilgi gördü.

Toplumsal gelişim alanında çok sayıda kitabı bulunan, aynı alanda verdiği eğitimler, seminerler ve çok yönlü kişiliği ile toplumsal hayata katkı sunan Karşıyakalı girişimci ve yazar İzgören'in Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezi'nde verdiği ücretsiz seminer yine yoğun ilgiyle karşılandı.

Yaklaşık bin kişilik salonu tamamen dolduran vatandaşlar; Ahmet Şerif İzgören'in yaşama dair sohbetini, toplumsal gelişime yönelik farklı bakış açılarını keyifle dinledi. Sık sık alkış ce kahkaha seslerinin yankılandığı etkinliğin sonunda Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Belma İnam, İzgören'e çiçek vererek teşekkür etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Ahmet Şerif İzgören'e Memleketi Karşıyaka'da Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement