Ahmet Zenbilci AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu - Son Dakika
Yerel

Ahmet Zenbilci AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Ahmet Zenbilci AK Parti\'den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Sofulu ve Sarıçam Kurucu Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan Ahmet Zenbilci, AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

16.02.2015 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sofulu ve Sarıçam Kurucu Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan Ahmet Zenbilci, AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti il binasına gelişinde kalabalık bir partili grubu ile karşılanan Zenbilci'yi eşi ve çocukları yalnız bırakmazken, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik ile il ve ilçe yönetimlerinden çok sayıda isim de destek verdi.

AK Parti İl binasında partililere seslenen Zenbilci hizmet aşkıyla Adana'yı Ankara'da temsil etmek istediğini söyledi. Adana'da iki dönem belediye başkanlığı yaptığını hatırlatan Zenbilci, bu deneyimlerini parlamentoya taşıyarak Adana'ya hizmet etmeye devam etmek istediğini söyledi.

Adaylığını açıklamasının ardından vatandaşlarla sohbet eden Ahmet Zenbilci daha sonra AK Parti Kadın Kolları'nın toplantısına katıldı. Zenbilci, ayrıca AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Sevil Can'ı tebrik etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Zenbilci AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement