Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şimşek'e Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şimşek'e Teşekkür Belgesi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şimşek\'e Teşekkür Belgesi
26.10.2015 12:30

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan tarafından Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Musa Şimşek’e hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan tarafından Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Musa Şimşek'e hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan'ın katılım ile İl Müdürleri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda İl Müdür Vekili Musa Şimşek'e, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşe Gürcan tarafından Bakanlığın hizmet kalitesinin artırılmasında gösterdiği başarıdan dolayı teşekkür belgesi verildi.

Toplantıya katılan 81 ilin il müdürleri arasından 18 ilin müdürüne teşekkür belgesi verildiği öğrenildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şimşek'e Teşekkür Belgesi - Son Dakika


Advertisement