Ak Parti, 2 Bin Kişiye İftar Yemeği Verdi - Son Dakika
Yerel

Ak Parti, 2 Bin Kişiye İftar Yemeği Verdi

Ak Parti, 2 Bin Kişiye İftar Yemeği Verdi

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti), Ordu İl Başkanlığı iftar yemeği düzenledi.

20.07.2013 21:31

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti), Ordu İl Başkanlığı iftar yemeği düzenledi. İftara Ordulu vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ordu'da AK Parti İl Teşkilatı tarafından sahildeki Ayışığı otopark alanında verilen iftar yemeğine AK Parti Ordu Milletvekilleri İdris Naim Şahin, Fatih Han Ünal, İhsan Şener, Mustafa Hamarat, İstanbul Milletvekili Enver Yılmaz, İl Başkanı Hüseyin Akyol, İl Genel Meclisi Başkanı Engin Tekintaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Aydın, Belediye Başkanları, İlçe başkanları, daire müdürleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, partililer ve yaklaşık 2 bin vatandaş katıldı.

İftar yemeğinin açılış konuşmasını yapan Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, vatandaşların ramazan ayını tebrik ederken, AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, ramazan ayının birliği güçlendiren bir ay olduğunu söyledi.

Ramazan ayında kendilerini yenilediklerini söyleyen Milletvekili İdris Naim Şahin, "Bu akşamki iftar soframızı şereflendiren herkese teşekkür ediyorum. Bir güzel aya, bir bereketli, barış ve kardeşlik ayına tekrar kavuşmanın, hep birlikte milletçe kavuşmanın sevincini, heyecanını yaşamaktayız. Bugün 12'inci gününü yaşadığımız iftar saatinde Ordumuzun bu güzel mekanında birlikte olduğumuz bu akşam, Türkiye'nin ve dünyanın değişik noktalarında yaşanan heyecanın bir farklısını, bir Orducasını sizlerle birlikte burada yaşamaktayız. Bize her zaman nimetlerini esirgemeyen, bizleri bu ramazan ayına kavuşturan yüce Allah'ımıza şükrediyoruz. Bu güzel ayın heyecanını hep beraber yaşıyoruz. Ramazan ayı Edirne'den Van'a kadar, en küçük yerleşim yerinde büyük bir coşku ile karşılanıyor. Biz, millet olarak adeta kendimizi yeniliyoruz. Bir bütün olduğumuzu, aynı kültürün, aynı inancın insanları olduğumuzu bir kez daha hatırlıyoruz, inanıyoruz. Aynı inançla bu ramazan ayını yaşamaktayız. Bu ay bize her anın güzel yaşanabileceğini hatırlatan bir ay. Bu ay ile birliğimizi daha çok güçlendirmekteyiz" ifadelerini kullandı - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Parti, 2 Bin Kişiye İftar Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement