AK Parti Adayı Barut, Meslek Kuruluşlarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adayı Barut, Meslek Kuruluşlarını Ziyaret Etti

AK Parti Adayı Barut, Meslek Kuruluşlarını Ziyaret Etti

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, ‘Manavgat Sevdamız Gerçek’ sloganıyla devam ettiği yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçede bulunan meslek kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.

13.03.2014 16:22

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, 'Manavgat Sevdamız Gerçek' sloganıyla devam ettiği yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçede bulunan meslek kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, Manavgat Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Manavgat Servisçiler Odası, Manavgat Şoförler Odası, Manavgat ve Çevresi Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Manavgat Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret etti.

Recep Barut, ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, ilçede 'herşeyi ben bilirim' şeklindeki bir yönetim anlayışını kabul etmediğini, meslek kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarıyla istişare yapılmasına önem verdiklerini kaydetti. Manavgat'ın her yıl nüfus artışının yüzde 6 olduğunu kaydeden Barut, "Bu artış oranıyla 40 yıl sonra nüfusumuz 2 milyon 200 bine yaklaşacak. Şu anda bile her yıl Manavgat'a 15 bin kişi ekleniyor. Bu rakam Anadolu'da bir çok ilçenin nüfusu. Bu artış için barınma, eğitim ve iş imkanlarının sağlanması gerekiyor" diye konuştu.

Hazırladıkları projelerle ilçenin kaderini değiştireceklerini ifade eden Barut, "Turkuapark Projesi, Kuzey Manavgat Projesi, Cumhuriyet Meydanı ve Yat Liman ile hem ilçenin ekonomik olarak gelirini artıracağız hem de turizmi 12 aya yayacağız" şeklinde konuştu. Barut, Manavgat'ta yeni imar alanlarıyla toplu konut alanları oluşturacaklarını ve ortalama 1200 TL ücretle geçinen dar gelirli aileleri ev sahibi yapacaklarını da sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adayı Barut, Meslek Kuruluşlarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement