AK Parti Adayı Türel, Kemer'de Halkla Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adayı Türel, Kemer'de Halkla Buluştu

AK Parti Adayı Türel, Kemer\'de Halkla Buluştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Seçim çalışmaları kapsamında Kemer’de ziyaretlerde bulundu.

15.03.2014 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Seçim çalışmaları kapsamında Kemer'de ziyaretlerde bulundu.

Türel'e ziyaretlerinde Kemer AK Parti Belediye Başkan adayı Yusuf Üras, Kemer AK Parti İlçe Başkanı Ferruh Derin, Kemer Koordinatörleri Mehmet Karasan, Dursun Özdemir ve Meclis Üyeleri eşlik etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel ilk olarak Beldibi ve Göynük'te taziye ziyaretlerinde bulundu. Daha sonra Göynük halkıyla buluşan Türel, yaklaşık 3 bin kişi tarafından karşılandı. Ardından Çıralı ve Tekirova'da halk toplantılarına katılan Türel, son olarak Aslanbucak düğün Salonu'nda projelerini Kemerlilerle paylaştı.

Türel yaptığı konuşmalarda, hizmetin en iyisini AK Parti Belediyeciliği ile getireceklerini belirterek,"Her hizmeti her makamı görmüş birisi olarak koşa koşa Antalya gelmememin tek nedeni sizlere hizmet etmek, sizlerin sorunlarını çözmek. İşte bugün bunu için buradayım. Bizim kazanmamız demek sizin kazanmanız demek. ve siz kazandığınızda esas biz kazanan olacağız" dedi.

Tekirova Kültür Salonu'nda gerçekleşen toplantıda konuşan Türel, daha önceki belediye başkanlığı döneminde çok çeşitli hizmetler yaptığını hatırlatarak, hizmet üretmek tekrar yola çıktıklarını söyledi. Türel, "Bizim siyaset anlaşımız farklıdır. Biz diğerleri gibi mazeret belediyeciliği yapmayız. Biz milletin sorunlarını çözmek için siyaset yaparız. Millete efendilik değil, hizmetkarlık için siyaset yaparız. Bu yüzden aralıksız çalışmak bizim görevimizdir. Makamlar gelip geçecek. Kalbinizde hizmet aşkı olursa, Allahın izni ile kazanan bizler olur, sizler olur, millet olur" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adayı Türel, Kemer'de Halkla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement