AK Parti Akçaabat Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.
Partinin ilçe başkanlığında düzenlenen toplantıya, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk ile partililer katıldı.
Türkmen, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçenin daha yaşanılabilir, çağdaş bir şehir olması için çalıştıklarını belirterek, "Belediye olarak, halkımıza daha sağlıklı, daha yaşanabilir bir şehir oluşturmak için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.
Günnar, yaptığı çalışmalarla AK Parti'nin 10 yılıdır iktidarda olduğunu vurgulayarak, "Memleketimiz, insanımız için birlikteliğimizi pekiştirmemiz gerekiyor. Biz büyük bir aileyiz. Bu birlik ve beraberlikte inşallah yerel seçimlerde daha büyük başarılara imza atacağız" diye konuştu.
Muhabir: Derviş Altuntaş
Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır - TRABZON
Son Dakika › Yerel › AK Parti Akçaabat Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.