AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar Basın Mensuplarıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar Basın Mensuplarıyla Buluştu

AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar Basın Mensuplarıyla Buluştu

AK Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar, kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Baydar, Ardahan'ın geleceği için çabalayacaklarını ve şehri tüm renkleriyle yönetmek istediklerini belirtti. Ayrıca gençlerin istihdamına yönelik projeleri olduğunu ve tarım-hayvancılığın geliştirilmesi için çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

17.02.2024 12:35  Güncelleme: 12:37

AK Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar, kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Baydar, Lezzet-i Kür restoranda düzenlenen programda, "Ardahan'ın geleceği heba edilmemeli ve bu süreç Ardahan'ın geleceği açısından çok önemli" dedi. Seçildikleri takdirde Ardahan'ı güzel bir kent haline dönüştürmek için çabalayacaklarını ifade eden Baydar, "Derdimiz bu şehri tüm renkleri ile yönetmek" dedi.

Baydar, deneyim, bilgi birikim ve projelerle Ardahanlılara hizmet vermeye hazır olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti: "Şehrimizdeki gençlerin istihdamına yönelik belediye olarak projelerimiz var. Belediyeyi kazanmamız halinde il merkezi Karagöl Mahallesindeki 18'inci madde ile ilgili mağduriyetleri 6 ay içinde çözüme kavuşturacağız. İlimizin temel geçim kaynaklarının başında gelen tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi ve üreticimize katma değer oluşturacak çalışmalarımız olacak. Bunlardan bir tanesi de kuracağımız hayvan borsasıdır." - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar Basın Mensuplarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement