AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç: "Aydın İlinde Kurulu Atık Su Arıtma Tesislerinde Kullanılan Elektrik Enerjisinin Yüzde 50'si Geri Ödenecek" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç: "Aydın İlinde Kurulu Atık Su Arıtma Tesislerinde Kullanılan Elektrik Enerjisinin Yüzde 50'si Geri Ödenecek"

"Aydın ilinde kurulu atık su arıtma tesislerinde kullanılan elektrik enerjisinin yüzde 50'si geri ödenecek" görüşünü bildirdi.

02.01.2012 18:00

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç,

"Aydın ilinde kurulu atık su arıtma tesislerinde kullanılan elektrik enerjisinin yüzde 50'si geri ödenecek" görüşünü bildirdi.

Kılınç, yaptığı yazılı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca alınan karar gereği, atık su arıtma tesislerinde kullanılan ve ödemesi yapılan bir önceki yıla ait elektrik enerjisinin, vergi ve kesintiler hariç giderlerinin, Bakanlar Kurulu tarafından 2010 yılı için teşvik oranının üst limitinin yüzde 50 olarak belirlenmesinin sevindirici bir gelişme olduğunu belirtti.

AK Parti hükümeti olarak ülke kalkınması için gerekli bütün yasal düzenlemeleri ivedilikle yürürlüğe koyduklarını vurgulayan Kılınç açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Büyüme hızı ülke genelinde 2012 yılında da kontrollü bir şekilde artacaktır. Aydın il genelinde belediyelerimize ve yapı kooperatiflerine ve sitelere toplam 454 bin TL tutarında bir geri ödeme yapıldı. Site kooperatif, sanayi tesisi ve belediyelere belirtilen miktarlarda enerji teşviği geri ödemesi de gerçekleşti. Aydın ilinde kurulu atık su arıtma tesislerinde kullanılan elektrik enerjisinin yüzde 50'si geri ödenecek."

- AYDIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç: 'Aydın İlinde Kurulu Atık Su Arıtma Tesislerinde Kullanılan Elektrik Enerjisinin Yüzde 50'si Geri Ödenecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement