AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması

Hedeflerinin Bartın’ı dışa doğru büyültmek olduğunu ifade eden AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, “Bartın’ın tatil köyü olan İnkum için hazırladığımız projelerle, İnkum’unu Bartın’ın 19. mahallesi yapacağız” dedi.

28.02.2014 14:20

Hedeflerinin Bartın'ı dışa doğru büyültmek olduğunu ifade eden AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, "Bartın'ın tatil köyü olan İnkum için hazırladığımız projelerle, İnkum'unu Bartın'ın 19. mahallesi yapacağız" dedi.

İnkum için hazırlanan projeleri anlatan Kalay, "İlimiz turizminde önemli, bir yere sahip olan İnkum tatil beldemize ulaşımı kolaylaştırmak için Boğaz Mevkiinden İnkum'una geçiş sağlayacak tünel projesini hayata geçireceğiz. Böylece yaz kış çok daha konforlu ulaşımın sağlanacağı 19. mahallemiz olacak. Yine İnkum'da kanalizasyon sisteminin yeni yapacağımız tünelden şehir sistemine bağlayıp, hem yıllardır süren alt yapı problemini çözeceğiz hem de atık suların direk denize karışmasını önleyerek plajımızın tertemiz olmasını sağlayacağız" dedi.

BARTIN TURİZMDE MARKA OLACAK

Bartın'ın turizmde marka olacağını ifade eden Kalay, "Karadeniz'in en güzel manzarasına sahip olan İnkum tepesini turizme açacağız. Seyir terası ve çay bahçeleri oluşturarak seyir tepesi ile İnkum'u arasında teleferik projesini hata geçireceğiz. Bu sayede sadece yazın hareketli olan İnkum'unu 365 gün yaşanır hale getireceğiz" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement