AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Seyfettin Kalay Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Seyfettin Kalay Açıklaması

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Seyfettin Kalay Açıklaması

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, “Hazırladığımız projelerle Bartın’ın trafik sorununu biz çözeceğiz” dedi.

26.02.2014 15:04

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, "Hazırladığımız projelerle Bartın'ın trafik sorununu biz çözeceğiz" dedi.

Bartın'ın trafik konusunda ciddi sıkıntılar yaşadığını ifade eden Kalay, "Bartın adeta çıkmaz sokaklarıyla trafik sıkışıklığıyla anılan bir kent haline geldi. Trafik konusunu rahatlatacak projeler hazırladık. Bunlardan bir tanesi ilimiz ulaşımının kilit noktalarından biri olan Çatmaca Kavşağını trafik ve yaya güvenliği kurallarına göre katlı kavşak olarak düzenleyerek, bu bölgedeki trafik sorununu çözeceğiz. Çevre Yolu üzerindeki İl Özel İdaresi kavşağında katı kavşak düzenlemesi yaparak buradaki trafiğin daha rahat akmasını sağlayacağız. Çevre Yolu üzerindeki Türbe Yolu Kavşağında katlı kavşak düzenlemesi yaparak buradaki trafiğin daha rahat akmasını sağlayacağız. Aynı şekilde Devlet Hastanesi kavşağını da aynı sistemi uygulayarak oradaki trafiği de rahatlatacağız" dedi.

TOKİ KÖPRÜSÜ İNŞA EDİLECEK

Yıllardır yapılamayan TOKİ Köprüsü konusuna da değinen Kalay, "Ödeneği yıllardır bankada bekleyen TOKİ Köprüsü için koruma amaçlı imar planını tamamlayarak TOKİ Köprüsünü inşa edeceğiz. Böylece Bartın şehir merkezi ile Hürriyet Mahallesi arasındaki ulaşım sorununu çözeceğiz" dedi.

BARTIN'A ÇEVRE YOLU

Çevre Yolu projesine de değinen Kalay, "Şehir merkezinin içerisinde kalan mevcut çevre yolu belediyeden devralarak kenti çevreleyen yeni çevre yolumuzu inşa edeceğiz. Böylece kentsel gelişme merkezden çeperlere doğru büyüyerek Bartın daha da kalkınacaktır" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Seyfettin Kalay Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement