AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Metin Yavuzdan, Azbazdar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Metin Yavuzdan, Azbazdar'a Ziyaret

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Metin Yavuzdan, Azbazdar\'a Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Söke Belediye Başkan Aday Adayı Metin Yavuz, bir dönem omuz omuza siyaset yaptığı eski Belediye Başkanı Mehmet Beliğ Azbazdar’ı hastanede ziyaret etti.

16.01.2014 13:14

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Söke Belediye Başkan Aday Adayı Metin Yavuz, bir dönem omuz omuza siyaset yaptığı eski Belediye Başkanı Mehmet Beliğ Azbazdar'ı hastanede ziyaret etti.

Metin Yavuz'un Mehmet Beliğ Azbazdar'ı ziyaretinde yine aynı dönemde Anavatan Partisi'nde omuz omuza siyaset yapan eski Belediye Başkanı İbrahim Adalı, Anavatan Partisi'nin Söke'de kurucu üyelerinden Mehmet Yörük ve Mehmet Çınar da yalnız bırakmadı. Heyet Özel Uluslararası Söke Hastanesinde tedavi görmekte olan Söke Belediye Eski Başkanı Mehmet Beliğ Azbazdar'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bronşit rahatsızlığı şikayetiyle önceki gün özel Uluslararası Söke Hastanesi'nde tedavisi süren Söke Belediyesi'nin ve TARİŞ Pamuk Birliği'nin eski Başkanı Mehmet Beliğ Azbazdar; ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Azbazdar'ın tedavisine devam edildiği, sağlık durumunun gayet iyi olduğu öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Metin Yavuzdan, Azbazdar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement