AK Parti Çorum İl Başkanı Ceylan'a Sungurlu Teşkilatı'ndan Kutlama Ziyareti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çorum İl Başkanı Ceylan'a Sungurlu Teşkilatı'ndan Kutlama Ziyareti

AK Parti Çorum İl Başkanı Ceylan\'a Sungurlu Teşkilatı\'ndan Kutlama Ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti'nin hem Türkiye'nin hem Çorum'un çehresini değiştirdiğini söyledi.

01.05.2012 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti'nin hem Türkiye'nin hem Çorum'un çehresini değiştirdiğini söyledi.

AK Parti Sungurlu ilçe teşkilatı 22 Nisan'da yapılan AK Parti İl kongresinde il başkanlığı görevine tekrar seçilen Ahmet Sami Ceylan'a kutlama ziyaretinde bulunarak il başkanı Ahmet Sami Ceylan'a siyasi hayatı ve çalışmalarında başarılar dilediler. Ziyarette Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya ise Ceylan'a belediye olarak yaptıkları çalışmaları anlatan bir dergi sundu.

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken Türkiye'de belediyeciliğin nasıl yapıldığına dair örnek çalışmalara imza attığını dile getiren Ceylan, AK Partili belediyelerinde Başbakan Erdoğan önderliğinde güzel çalışmalar ortaya koyduğunun altını çizdi.

AK Partili belediyelerin hizmette sınır tanımadığını dile getiren Ceylan, "Belediyecilik sadece alt yapı hizmetlerinden oluşmuyor. Çorum'da da belediye başkanlarımız sosyal belediyecilik başta olmak üzere her alanda yaptıkları çalışmalarla Türkiye'ye örnek oluyorlar. Sungurlu Belediyemiz de yaptığı çalışmalara ilçede halkının takdirini topladı. Güzel bir süreçten geçiyoruz. Siyasette ve yerel yönetimlerde bugüne kadar olduğu gibi bunda sonra da ilkleri gerçekleştirerek başarımı çıtamızı yükselteceğiz" dedi.

İl kongresinin AK Partiye yakışır şekilde gerçekleştiğini dile getiren Ceylan, kongrenin şölen havasında gerçekleşmesinde katkıda bulunan tüm partililere teşekkür etti.

1 Mayıs İşçe Bayramı'na kutlayan Ceylan, AK Parti iktidarında 1 Mayıs işçe bayramın resmi tatil olarak ilan edildiğini belirterek, bugünün bugün sevgi paylaşımı ve şölen havasında geçmesi için temennide bulundu.

Ziyarette Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Demirşeyh Belediye Başkanı Uğur Karçıka, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Muammer Çuhacı ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Çorum İl Başkanı Ceylan'a Sungurlu Teşkilatı'ndan Kutlama Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement