AK Parti'de Seçim Hazırlıkları Tüm Hızı ile Sürüyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de Seçim Hazırlıkları Tüm Hızı ile Sürüyor

AK Parti\'de Seçim Hazırlıkları Tüm Hızı ile Sürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanlığı’nda 2015 genel seçimlerine hazırlık çalışmaları devam ediyor.

15.04.2015 12:42

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanlığı'nda 2015 genel seçimlerine hazırlık çalışmaları devam ediyor.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı toplantı ve konferans salonun düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım-Medya Birim Başkanı Ekrem Kaçar, 7 Haziran'da yapılacak milletvekili seçimlerinde Diyarbakır'da 11 milletvekili almak için çalmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi. Kaçar, "7 Haziran'da yapılacak genel seçimlere parti olarak hazır durumdayız. Önümüzde çok önemli bir süreç var. Büyük Türkiye hedefine ulaşmak için yeni bir Anayasa ihtiyaç haline gelmiştir. Bu amaçla 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimlerinde kapısını çalmadığımız vatandaşı bırakmayacağız. 7 Haziran ülke kaderini değiştiren önemli bir dönüm noktası olacak. Bu seçim çalışmalarında AK Parti'mizin icraat partisi, hizmet partisi olduğunu bilen vatandaşlarımıza bir daha anlatacağız. Diyarbakır'dan 11 milletvekili beklediğimizi de ifade etmek istiyorum. İnşallah bu sonucu elde edeceğiz. Çünkü 2015 seçimleri ülkemiz ve bölgemiz açısından ok önemli" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'de Seçim Hazırlıkları Tüm Hızı ile Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement