AK Parti'den 18 Mart Şehitleri Anma Gecesi - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den 18 Mart Şehitleri Anma Gecesi

AK Parti\'den 18 Mart Şehitleri Anma Gecesi

AK Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıldönümünde şehitleri anma gecesi düzenlendi.

19.03.2014 15:25

AK Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıldönümünde şehitleri anma gecesi düzenlendi.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen geceye; Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Dr. Cengiz Nizam, AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut, il ve ilçe teşkilatı ile birlikte vatandaşlar katıldı.

Programda İstanbul Zihinsel Engelliler Mehteran Takımının marşları davetlileri coştururken, Ekrem Nalbant etkileyici sesiyle ezan, Hafızlar Celal Yılmaz, Aziz Hardal, Abdullah Çolak ve Halil İbrahim Kurşun Kur'an-ı Kerim okudu. Tarihçi yazar Hüseyin Yıldız ve Hikmet Toylan, Çanakkale Savaşı'ndan bazı kesitler ve şehitliğin önemini anlatarak, davetlileri duygulandırdı. Hikmet Toylan, Çanakkale savaşlarında bulunan bir askerin şehit olduktan sonra cebinden nişanlısına yazdığı mektup şiirini de okudu.

Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Dr. Cengiz Nizam ise, Şehitleri Anma ve Çanakkale Savaşlarının yıldönümü dolayısıyla gerçekleşen anma gecesinin onuruna AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel'e teşekkür plaket verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den 18 Mart Şehitleri Anma Gecesi - Son Dakika


Advertisement