AK Parti Eğitim Semineri Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Eğitim Semineri Sona Erdi

AK Parti Eğitim Semineri Sona Erdi

Marmaris ilçesinde düzenlediği 'Eğitim semineri' sona erdi.

10.11.2012 16:56

AK Parti Muğla İl Başkanlığı'nın

Marmaris ilçesinde düzenlediği 'Eğitim semineri' sona erdi.

Bir otelde gerçekleştirilen seminere, Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Antalya Milletvekili Menderes Türel, Sağlık Bakanı Yardımcısı Agah Kafkas, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Göksu ve yaklaşık 600 partili katıldı. AK Parti Muğla il ve ilçe teşkilatlarının düzenlediği eğitim seminerinde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, konuşmasını yapmadan önce Siirt'in Pervari ilçesinde helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 17 askere rahmet diledi.

Soylu AK Parti'de bulunmaktan onur ve gurur duyduğunu ifade etti. Soylu: "Ben niçin buradayım? 1998'den sonra Türkiye'de iktidara gelen AK Parti son 10 yılda Türkiye'de hem demokratik sıçramayı, hem de ekonomik sıçramayı gerçekleştirmiştir. AK Parti'nin bu güzel kadrolarından, yaklaşık 10 yıldır bir büyük mimariyle ve bir büyük şaheserle Türkiye'yi iyi bir noktaya getiren bu AK Parti'den bu ikinci sıçramayı hem de geliştirerek, hem de tekrar o 10 yıldaki büyük heyecanıyla, ufkuyla, vizyonuyla bir şekilde ortaya koymayı beklemektedir. Geleceği yürüten bir AK Parti" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile deprem felaketinin yaşandığı Van'ı ziyaret ettiklerini anlatan Soylu, şöyle konuştu: "Bir yıl önce Van'da hepimizin yaşamaktan korktuğu ve ürktüğü tablolar vardı. Dünyanın en gelişmiş ülkelerinin bile karşısında iflas ettiği, ne yapacağını bilemediği bir doğal afetle Türkiye, Van'da bir kez daha karşılaştı. Soğuk havada sokakta kalan insanlar 'acaba biz yarın ne olacağız' diye düşündü. İşte 'lider ülke' diyoruz ya, AK Parti'nin getirdiği noktada Türkiye evsiz kalan, yarından ümidi kesilen insanları hayalleriyle buluşturdu. 15 bin 341 konut 10 ay gibi kısa bir sürede oradaki insanımıza ulaştı. Bin 15 derslik yıkıldı, 2 bin 600'ün üstündeki derslik çocuklarımızla buluştu. Türkiye, AK Parti ve devlet bu sınavdan başarıyla geçti."

Konuşmaların ardından Muğla ve ilçelerinde AK Parti'ye katılan yaklaşık 600 kişi için katılım töreni yapıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ekrem Erdem ve Süleyman Soylu, yeni katılanlara rozetlerini taktı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Eğitim Semineri Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement