AK Parti Eski Diyarbakır Milletvekili M. İhsan Arslan'ın Kulp Çıkarması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Eski Diyarbakır Milletvekili M. İhsan Arslan'ın Kulp Çıkarması

AK Parti Eski Diyarbakır Milletvekili M. İhsan Arslan\'ın Kulp Çıkarması

AK Parti Diyarbakır eski Milletvekili M. İhsan Arslan ve ekibi 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçim çalışması için Ak Parti Kulp Belediye Başkan adayı Abdullah Özgen’e destek ziyaretinde bulunmak amacıyla ilçeyi ziyaret etti.

27.03.2014 09:30

AK Parti Diyarbakır eski Milletvekili M. İhsan Arslan ve ekibi 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçim çalışması için Ak Parti Kulp Belediye Başkan adayı Abdullah Özgen'e destek ziyaretinde bulunmak amacıyla ilçeyi ziyaret etti.

AK Parti Diyarbakır eski Milletvekili M. İhsan Arslan ve ekibi, AK Parti Kulp Belediye Başkan adayı Abdullah Özgen, Ak Parti ilçe Başkanı Veysel Çelik, Ak Parti ilçe teşkilatı ve kalabalık bir halk kitlesi tarafından Kulp- Narlıca yol ayrımında coşkuyla karşılandı. Daha sonra kalabalık bir konvoyla ilçeye giriş yapan Arslan, Ak Parti Belediye Başkan adayı Abdullah Özgen'in seçim bürosunu ziyaret etti. Seçim bürosunda Kulp halkı ile bir araya gelen Arslan, vatandaşların sorunlarını dinledi. Seçim bürosundan sonra Diyarbakır Caddesi ve Lise Caddesi üzerindeki esnafı tek tek ziyaret ederek, bu seçimde Abdullah Özgen'e destek isteyen Arslan, daha sonra ilçede bulunan Kulp Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya katıldı. Toplantıda bir açıklama yapan Arslan, "Ak Parti hükümetinin 12 yıllık iktidarı süresinde Kulp ilçesine her alanda ödenekler aktarıldı. İlçe yatırımlarına öncelik verildi. Bu hafta içinde ihalesi yapılacak olan Kulp-Sason Köprüsü bölge için önemli bir yatırım olmuştur. Belediyenin yapmak zorunda olduğu hizmetleri hükümet yapmıştır. 30 Mart'tan sonra Ak Parti Belediye Başkan adayı Abdullah Özgen ile ilçe hak ettiği hizmete kavuşacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ak Parti belediyeciliği ile Kulplu hemşerilerimizin hak ettikleri hizmet ve yaşam kalitesi konusunda farkındalık oluşturulacaktır" dedi.

30 Mart 2014 tarihinden sonra belediyelerin görev ve yetkilerinin artacağından dolayı, hizmet ve kalite konusunda yapılacak icraatların büyük önem taşıyacağını belirten Arslan, bundan dolayı halkın tercihlerini hizmet partisi olan Ak Parti'den ve Kulp belediye başkan adayı Abdullah Özgen'den yana kullanacaklarına inandığını dile getirdi.

Esnaf ziyaretinden sonra İlçe Kaymakam'ı Mehmet Maraşlı'yı makamında ziyaret eden M.İhsan Arslan daha sonra ilçeden ayrıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Eski Diyarbakır Milletvekili M. İhsan Arslan'ın Kulp Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement