AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Merkez Tepebaşı ilçesine bağlı Gündüzler beldesini ziyaret etti.
AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Gündüzler belde Belediye Başkanı Mümin Gençoğlu'nu ziyaret eden Koca, daha sonra esnafla görüştü.
Koca, burada ziyaretlerde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin kar, çamur ve yol yokluğunu bahane ederek halktan uzak kalmadığını bildirdi. Yapılan hizmetlerin altında halkın da imzasının olduğunu belirten Koca, söz konusu icraatların halkın derdiyle dertlenmeyenlerin yapabileceği hizmetler olmadığını kaydetti.
Ziyaret sırasında bir vatandaş da milletvekillerinin kendilerini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyarette, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Yapıcı, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata ve partililer de hazır bulundu.
- ESKİŞEHİR
Son Dakika › Yerel › AK Parti Eskişehir Milletvekili Koca Gündüzler Beldesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.