AK Parti Foça'da Tekvücut Oldu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Foça'da Tekvücut Oldu

AK Parti Foça\'da Tekvücut Oldu

AK Parti Foça İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı Hanedan Otel'de yapıldı.

28.11.2013 13:54

AK Parti Foça İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı Hanedan Otel'de yapıldı.Toplantıya AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Yusuf Kenan Çakar, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Refik Uzun, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, Belediye Başkan ve Meclis Üyesi aday adayları, İlçe Mahalle başkanları ve çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşti.

AZİZ KOCAOĞLU YALAN SÖYLÜYOR

Toplantıda konuşan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Yusuf Kenan Çakar, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu yalancılıkla suçladı. Foça halkının altyapı sorunlarından muzdarip olduğunu ve CHP'li yerel yönetimin sorunların çözümü noktasında duyarsız kaldığını öne süren Çakar, şunları söyledi: "Foça'da bir arıtma tesisi var. Yüzde 30 kapasite ile çalışıyor. Hazır tesis ama kanalı bağlayıp atıkları oraya getirme becerisinden uzak bunlar. O tesis denize deşarj oluyor. Foça'yı turizmin yıldızı yapmak istiyorsak, önce denizi korumalıyız. Ayrıca Yeni Foça'da yapılacak olan arıtma tesisine ne oldu? 2010 yılında bitmiş olmayacak mıydı? 2009 yılında Aziz Kocaoğlu Foça caddelerinde dolaşıp 'Yeni Foça'nın arıtmasını bitireceğiz' diye söz vermiyor muydu? '2010'da bitecek' diyordu. 2014 yılına geldik. Şimdi yine gelecekler, çeşitli bahaneler bulacaklar. Yok SİT engel oldu, yok hükümet engel oldu diyecekler. İnanmayın hepsi yalan, açık söylüyorum bunların iş yapmaya niyetleri yok, bunların gözü kavgada, bunlar milleti Cumhuriyetçi, Atatürkçü diye bölerek hedefe ulaşmak istiyorlar. Bizden daha büyük Atatürkçü yok! Biz 76 milyonun kardeşliğini esas alan bir partiyiz. Biz 76 milyonun Ay Yıldızlı bayrağımızın tek bayrak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin tek devlet ve Türkiye'nin Anadolu dediğimiz tek vatan üzerinde tek millet olarak tarih boyunca geldiği gibi devam etmesi için var olan bir partiyiz. Biz bu ülkenin bölünmemesinin büyük teminatıyız. Biz doğuda da batıda da aynı siyaseti yaparız. Şanlı Türk bayrağımızı Diyarbakır'da da sallarız. İzmir'de de sallarız. Biz böyle bir partiyiz."

Bir işe inanmanın o işi başarmanın yarısı olduğu sözüne vurgu yapan Çakar, "Yarısını başardık. Geri kalan yarısı şu önümüzdeki 4 ayı bir daha dizlerimize vurmamak ve 'eyvah bir 5 yıl daha gitti' dememek için var gücümüzle çalışıp,hedefe ulaşacağız. İzmir ile birlikte Foça'nın da makus talihini değiştireceğiz" diye konuştu

CHP'Lİ YEREL YÖNETİM İNANDIRICILIĞINI YİTİRDİ

Sandık örgütlenmesi ve yerel seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren AK Parti Foça İlçe Başkanı Kadir Özgirgin, yapılan çalışmaların yanı sıra teşkilat olarak sergiledikleri birlik beraberlik görüntüsünden dolayı son derece memnun olduğunu söyledi. AK Parti'nin Foça'da yerel seçimi kazanabilecek güçte olduğunu ifade eden Özgirgin,"Seçimi kazanmamız için hiç bir neden yok! Görünen köy kılavuz istemez. Sokakta kime sorsanız; 'Foça'da seçimi AK Parti kazanır' diyor. İlçemizde yapılan son 2014 yerel seçim anketleri, AK Parti'nin tarihi Foça zaferini işaret ediyor. Anketlerin sonucunda halk bize şunu demek istiyor: 'Gelin bizi kurtarın' Çünkü Foça'da hizmet ve yatırım alanında yapılan hiç bir şey yok.Ağzıma yakışmadığı için Foça sokaklarına neyin aktığını söylemek istemiyorum. 25 Yıldır yerel iktidardalar. 25 yılda ilçemize tek bir çivi bile çakmadılar. AK Parti'nin ilçemize yaptığı yatırımları kendilerine mal etmeye çalışıyorlar.Seçim bildirgelerini her seçim öncesinde farklı kağıtlara basıp yeniden dağıtıyorlar. Her seferinde aynı vaatlerin sözünü veriyorlar. Hiç kimse yalanlarla bir yere varamaz."diyerek, Foça'da CHP'li yerel yönetimin halk nezdinde inandırıcılığı kalmadığını belirtti.

BELEDİYE DEĞİL BELA-DİYE

CHP'li yerel yönetimleri;'Beceriksizlik abidesi' olarak nitelendiren AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Refik Uzun da şunları kaydetti."Düşenebiliyormusunuz İzmir'e yağmur yağdı, İzmir'i selden kurtaracak, sel baskınına müdahale edecek araçlarımız selin altında kaldı. Yani böyle bir garabet, böyle bir şaşkınlık ve böyle bir beceriksizlik dünyada yok. Bu olsa olsa burada CHP'li belediye ile oluyor. Vatandaş CHP'li belediyelere artık belediye değil, bela-diye diyor. Bu noktada seçimimiz çok basit; İzmir ya belediyeyi yada bela-diyeyi seçecek" - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Foça'da Tekvücut Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement