AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Bozkurt'a Geldi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Bozkurt'a Geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Bozkurt\'a Geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Bozkurt Belediye Başkanı Engin Canbaz'ın davetlisi olarak Bozkurt'a geldi.

08.09.2013 18:38

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Bozkurt Belediye Başkanı Engin Canbaz'ın davetlisi olarak Bozkurt'a geldi.

Belediye bahçesinde Belediye Meclis üyeleri ve AK Partililerle bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem yaptığı değerlendirmede Abana ve Bozkurt ilçelerinin birleşmesine değinerek iki ilçenin birleşmesi gerektiğini söyledi. Ekrem Erdem, Anlaşılan Abana ve Bozkurt belediye başkanlarını bir odaya kapamalı birleşmek için karar alınana kadar dışarı çıkartmamalı ifadelerini kullanarak "Şunu ben anlamıyorum. Bugün Abana milliyetçiliği yapan Bozkurt'ta doğsaydı Bozkurt milliyetçiliği yapacaktı, Bozkurt milliyetçiliği yapan Abana'da doğsaydı ne olacaktı; gelişmek için ilçelerin birleşmesi gerekli" dedi.

AK Partililer de 'Devletin her şeye gücü yeter. Günü gelince devlet birleştirir, biz birleşmeden yanayız takdir devletimize kalmıştır' dediler. Yapılan değerlendirmelerin ardından ilçedeki Türk Tarih Meydanı'nı da gezen Erdem, meydan hakkında Belediye Başkanı Engin Canbaz'dan bilgiler alarak ilçeden ayrıldı.

Ziyarete, AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, AK Parti Kastamonu İl başkanı Av. Metin Çelik ve iş adamı Şinasi Yılmaz'da katıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Bozkurt'a Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement