AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, terör örgütü PKK'nın son günlerde çoluk çocuk, kadın erkek, asker sivil demeden dozunu artıran eylemler içine girdiğini ifade ederek, "Bu eylemlere baktığımız zaman sonlarının geldiğini iyice sıkıştıklarını, çaresizlik içerisinde olduklarını görüyoruz" dedi.
Tanrıverdi, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen helikopter kazasından yaralı olarak kurtulan ve tedavisine Manisa Devlet Hastanesi'nde devam edilen Uzman Çavuş Oktay Yuca'yı ziyaret ederek, acil şifalar dileğinde bulundu.
Ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Tanrıverdi, gazilik ve şehitliğin herkese nasip olmayan büyük bir onur ve şeref olduğunu ifade etti.
Terörle mücadelede şehit olanlar için Allah'tan rahmet, yaralananlar için de acil şifa dileklerinde bulunan Tanrıverdi, şunları kaydetti:
"(Terör örgütü) çoluk çocuk, kadın erkek, asker sivil demeden, son günlerde dozunu artıran bir eylem ortaya koymaktadır. Bu eylemlere baktığımız zaman sonlarının geldiğini iyice sıkıştıklarını, çaresizlik içerisinde olduklarını görüyoruz. Çünkü farklı alanlarda bu acımasız eylemleri uygulamaya çalışmakta, ama çoğu da artık suçüstü eylemlerini gerçekleştiremeden yakalanmaktadır. Bu terör belasından ülkemizi insanımızı kurtarmak adına hükümetimiz önemli çalışmalar yapmaktadır. En önemlisi de milli birlik, kardeşlik projesini üretmektedir. Türkiye'nin ileri demokrasi ile buluşmasını hedeflemektedir.
Bunlar gerçekleştiği zaman Türkiye'de çoğu kangren olmuş sorunları çözen hükümetimiz, elbette terör sorununu da çözecektir. Milletimiz birliği, beraberliği, metaneti ve kararlılığıyla inşallah bunun üstesinden gelecektir. Hükümetimiz bu acımasız saldırıyı yapan PKK terör örgütünün çökertilmesi için tüm imkanlarını kullanmaktadır. Terör örgütünün inleri yok edilmektedir. Özellikle ramazan ayındaki bu eylemleri ile sadece insanlık düşmanı değil, aynı zamanda İslam düşmanı olduklarını ve kendilerinin de İslam inancıyla uzaktan yakından alakalı olmadıklarını çok net bir şekilde ortaya koymuşlardır."
Tanrıverdi'ye ziyaretinde AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz ve AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli de eşlik etti.
Muhabir: Turgay Duyar/ Ufuk Kırabalı
Yayıncı: Şükran Yücel - MANİSA
Son Dakika › Yerel › AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.