AK Parti Heyeti Darende İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Heyeti Darende İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Heyeti Darende İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen programların bu seferki durağı Darende ilçesi oldu.

04.01.2014 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen programların bu seferki durağı Darende ilçesi oldu.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, İdris Boztaş, Nuh Boyraz Darende'ye bağlı Yenice Beldesi ile Şuğul ve Yavuzlar Köyü'nü ziyaret etti.

İlk olarak Yenici AK Parti Belde Teşkilatı'nı ziyaret eden heyet burada vatandaşlarla bir araya gelip, vatandaşların sorunlarını dinledi. Yenice Belediye Başkanı Ufuk Yücel'i makamında ziyaret eden heyet, Yenice beldesinin sorunlarıyla ilgili başkan Yücel'den bilgiler aldı.

Daha sonra Şuğul Köyü'nde vatandaşlarla bir araya gelen heyet, Köy Muhtarı Recep Şahin'den, Şuğul Köyü'nün sorunlarıyla ilgili bilgi aldı. Yavuzlar Köyü'nde de kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan heyet, vatandaşların sorunlarını dinleyip, Malatya'da gelecekte yapılması planlanan projeleri anlattı.

MALATYA'YI ADIM ADIM DOLAŞIYORUZ

Malatya'yı adım adım dolaştıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, büyükşehre hazır tek partinin AK Parti olduğunu, milletin gücü ve desteğiyle daha büyük projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Malatya'yı çok sevdiklerini vurgulayan Tüfenkçi, "Milletimizin karşısına yalanlarla gelmiyoruz. AK Parti'nin Malatya'ya ve Türkiye'ye kazandırdıkları ortada. AK Parti iktidarı döneminde ihracat rekorları kırmış, üretim artmış, milli sanayimiz büyük gelişim göstermiştir. Türkiye'nin bu büyümesinden rahatsız olanlar gezi olayları gibi birçok komplolarla Başbakanımızı durdurmaya çalışmışlardır. Ama Başbakanın dik duruşu, Türk milletinin sembolü haline gelmiştir. Başbakanımıza ve hükümetimize bir şeyler dayatılmaya çalışılıyor. Yapılan bu saldırılar aslında millet iradesine yapılan saldırılardır. Halkımızda bunun bilincinde. 30 Mart seçimleri birçok farklı anlam taşıyor. Oyunuzla Başbakana sahip çıkacaksınız. Malatya'mız artık Büyükşehir, büyükşehrin gücüyle buralara daha güzel hizmetler yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Ahmet Çakır bilgi, birikim ve tecrübesiyle insan odaklı hizmetler yapacak. Bunun için 1 yıldan fazladır, bıkmadan usanmadan Malatya'yı karış karış gezmiştir. Malatya'yı ve ülkemizi seviyorsak sahip çıkmalıyız. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız" dedi.

MALATYA, BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN ARKASINDA DİMDİK DURUYOR

AK Parti'nin Türkiye'de büyük değişimler yaptığını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya'nın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında dimdik durduğunu, bu duruşuyla da geleceğin Türkiye'sine yön verdiğini söyledi.

Büyükşehir süreciyle birlikte Türkiye ve Malatya'da yerel kalkınmanın başlayacağını kaydeden Çakır, şunları söyledi:

"Malatya'mız son yıllarda çok değişti, gelişti. İlçe, belde ve köylerimizin de aynı paralelde gelişmesi için çalışıyoruz. Çıkan Büyükşehir yasasının temel amacı da bu. Buralarda insanlarımızın yaşam şartlarını kolaylaştırmak temel amacımız. Bu çalışmaları kaymakam ve belediye başkanlarımızla paylaşıyoruz. Konusunda uzman teknik arkadaşlarımız coğrafyası büyük Malatya'mızda her insana eşit ve modern hizmetleri yapabilmek için proje çalışmalarını sürdürüyor. Biz Malatya'nın bütün değerlerine sahip çıkıyoruz. Bu değerlerden biri olan kayısı için Esenlik şirketimiz aracılığıyla meyve suyu konsantre fabrikası kuruyoruz. Yakında temeli atılacak. Her bölgemize soğuk hava deposu kurmayı planlıyoruz. Kayısıya duyarsız kalmamız mümkün değil, kalmayacağız da, bunları seçim çalışması olarak görmüyoruz. Malatya'nın marka değeri olacak her unsura önem veriyoruz."

OYNANAN OYUNU MİLLET BOZACAK

Avrupa'nın en büyük altıncı ekonomisi, dünyanın da 16 büyük ekonomisi olan Türkiye'nin büyümesini sindiremeyenlere 30 Mart günü tarihi bir mesaj vereceklerini belirten AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise milletin sesine kulak tıkamadıklarını, yüklerinin ağırlığına bakmaksızın Türkiye'ye hizmet ettiklerini belirtti.

AK Parti iktidarının 11 yılda 100 yıllık iş yaptığını ifade eden Çalık, "AK Parti iktidarı her yerde çalışıyor. Her alanda çok önemli reformlar ve hizmetler yaptık. Bundan dolayıdır ki başımız dimdik geziyoruz. Son zamanlarda sahnelenen kirli oyunun hedefinden Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Sadece AK Parti'nin değil, Türkiye'nin lideri olan Başbakanımıza sahip çıkmak boynumuzun borcu. Milletimiz de Başbakanına sahip çıkıyor. O gücü hep hissediyoruz. Oynanan oyunun senaryosu belli. Ekonomiyi bozarsak Türkiye'yi bozarız. İlk faturanın bedeli 120 milyar dolar. Ama milletimiz 30 Mart gününde en iyi cevabı verecek. Siyasi ve ekonomik istikrara devam diyecek. Yani oyunları millet bozacak. Darendeliler bozacak, Malatyalılar bozacak, ülke sevdalıları bozacak" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Heyeti Darende İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement