AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, "Hemşehri dernekleri sayesinde Antalya'da, Antalyalı gibi yaşayan kardeşlerimiz, doğduğu yerlerin kültürlerini de kentimize yansıtıp, aynı zamanda kendi gelenek ve göreneklerini de gelecek nesillere aktarma açısından son derece önemli bir görev üstleniyorlar" dedi.
Mustafa Köse, yönetim kurulu üyeleri ve İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Tezcan Yoldan ile Burdurlular Derneği, Erzurumlular Derneği, Tuhafiyeciler, Mefruşatçılar, Hediyelik Eşya ve Züccaciyeciler Odası ile Harita Kadastro Mühendisleri Odası'nı ziyaret etti.
Dernek çalışmalarının önemine dikkati çeken Köse, dernek ziyaretlerini gelenek haline getirdiklerini belirtti. Hemşehri dernekleri, kamu yararına çalışan dernekler ve meslek odalarına daha fazla zaman ayırmaya gayret ettiklerini kaydeden Köse, "Hemşehri dernekleri sayesinde Antalya'da, Antalyalı gibi yaşayan kardeşlerimiz, doğduğu yerlerin kültürlerini de kentimize yansıtıp, aynı zamanda kendi gelenek ve göreneklerini de gelecek nesillere aktarma açısından son derece önemli bir görev üstleniyorlar" dedi.
Antalya'nın her türlü sorununu ve çözümleri yakından takip ettiklerini belirten Köse, vatandaşa en iyi hizmetin verilmesi konusunda ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.
Muhabir: Bekir Bektaş
Yayıncı: Güç Gönel - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › AK Parti İl Başkanı Köse Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?