AK Parti İl Başkanı Mehmet Gün Sivaslı İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı Mehmet Gün Sivaslı İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

AK Parti İl Başkanı Mehmet Gün Sivaslı İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

AK Parti İl Başkanı Mehmet Gün,Uşak-Sivaslı karayolundaki bölünmüş yol çalışmalarının 2013 yılında tamamlanacağını söyledi.

31.12.2012 11:12

AK Parti İl Başkanı Mehmet Gün,Uşak- Sivaslı karayolundaki bölünmüş yol çalışmalarının 2013 yılında tamamlanacağını söyledi.

Partisinin Sivaslı ilçe teşkilatını ziyaret eden İl Başkanı Mehmet Gün, partililere bölünmüş yol çalışmaları ve ilçedeki hizmetler hakkında bilgi verdi. Yerel seçimlere yaklaşık bir yıl kaldığını ve parti olarak il belediyesi ile 6 ilçe belediyesini kazanmak istediklerini belirten Mehmet Gün, seçim çalışmalarına başladıklarını da ifade etti. Uşak'ı karış karış gezdiklerini ve hükümetin icraatlarını halka anlattıklarını da ifade eden İl Başkanı Mehmet Gün, "Sivaslı yolundaki bölünmüş yol çalışmaları 2013 yılında bitecek. Yol çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 16 milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçirilecek olan 56 kilometrelik yolun en geç 2013 yılı Kasım AYI içinde tamamlanması hedefleniyor" dedi.

İl Başkanı Gün, ayrıca Sivaslı ilçesine bağlı Selçikler Beldesi'nde bulunan Sebaste Antik Kenti proje hazırlanacağını ifade ederek, "Uşak, kültürel anlamda önemli bir kent. Kentin her karışında tarihin değerleri yer alıyor. Bunlardan bir tanesi Sebaste antik kenti. Antik kentin yeni dönümde tanıtımı için çalışmalarımız artacak. İlçeye yerli ve yabancı turist gelmesi sağlanacak" dedi.

Mehmet Gün, daha sonra Sivaslı Belediye Başkanı AK Partili Dr. Zafer Küçükgöl'ü makamında ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı Mehmet Gün Sivaslı İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement