AK Parti İl Başkanı Şahin, Cumhuriyet Üniversite'sini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı Şahin, Cumhuriyet Üniversite'sini Ziyaret Etti

AK Parti İl Başkanı Şahin, Cumhuriyet Üniversite\'sini Ziyaret Etti

AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin Cumhuriyet Üniversitesi'nde (CÜ) çeşitli ziyaretlerde bulundu.

23.01.2014 16:41

AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin Cumhuriyet Üniversitesi'nde (CÜ) çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İl Başkanı Ziya Şahin ve beraberindeki AK Parti heyeti; Cumhuriyet Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Okay Bulut'u makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nin Sivas için çok önemli olduğunu söyleyen Ziya Şahin, "İnşallah hastanemiz sizinle birlikte kısa sürede iyi bir ivme kazanacak diye umuyoruz. 600 yataklı bölge hastanemiz yapılmakta. Belli hastanelerimiz bölge hastanemize taşınacak. Ama üniversite hastanemiz hep ayakta olacak. Bizlerde üzerimize düşen görevlerde sizlerle birlikte olacağız. Üniversitemizi geliştirmek, bölgemizde çok daha ileri noktalara götürmek için inşallah birlikte çalışacağız. Ülkemizde, dünyada sağlık alanında yarış var. Devamlı kendini yenileyen bir bölüm sizlerin çalışmasıyla hem ülkemize, hem de bölgemize daha iyi hizmetler vereceksiniz" dedi.

Cumhuriyet Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe Sivas'a ve çevre illere hizmet etmek için çalışacaklarını belirterek, Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'ni tam bir merkez hastane haline getirmek istediklerini söyledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli ise, "Kurumumuzu yüceltmek, memleketimizi, Sivas'ımızı üniversite bazında ileriye götürmek için sizlerin desteğiyle özveriyle çalışıyoruz. Birlikte çalışmaktan doğan kuvvet hiç bir şeyle ölçülmüyor. Sizin sıcak yaklaşımınızı her zaman hissediyoruz" diye konuştu.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Okay Bulut ise Ziya Şahin'e ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, üniversite hakkında bilgi verdi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı Şahin, Cumhuriyet Üniversite'sini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement