AK Parti İznik İlçe Kongresi - Son Dakika
Yerel

AK Parti İznik İlçe Kongresi

AK Parti İznik İlçe Kongresi

Hersek, yeniden başkanlığa seçildi.

07.12.2014 21:50

AK Parti'nin İznik İlçe Başkanlığı Kongresi'nde mevcut başkan Tamer Mahmut Hersek, başkanlığa yeniden seçildi.

İznik Zeytin Kooperatifi Düğün Salonu'nda gerçekleşen kongrenin divan başkanlığını AK Parti Bursa Teşkilat Başkanı Abdullah Duman yaptı.

Kongreye, AK Parti Bursa milletvekilleri İsmail Aydın, Canan Candemir Çelik, İsmet Su, Bedrettin Yıldırım, Önder Matlı, İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdullah Karadağ, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, teşkilat başkanları ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti İznik İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, "Göreve geldiğimizden bugüne birlik ve beraberlik içerisinde olduk. İri olduk, diri olduk, yüzde 1 oy alır dediler, yerel seçimlerde rekor kırarak belediye başkanlığını kazandık. İnşallah bundan sonra da beraberlik içerisinde 2015 seçimlerinde partimizin oylarını daha da artıracağız" dedi.

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ise yerel seçimlerdeki başarıyı uyum ve birlikteliğe borçlu olduklarını belirterek, genel merkezin başarılı başkanların devamı yönünde tavsiye kararı olduğunu hatırlattı.

Konuşmaların ardından delegeler sandık başına gitti. 401 delegeden 390'ının oy kullandığı seçimde 236 oy alan Tamer Mahmut Hersek yeniden ilçe başkanı olurken, diğer aday Ali Çil ise 154 oy aldı. Her iki adayda seçimin ardından bir araya gelerek dostluk mesajı verdi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İznik İlçe Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement