AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ökten'den Hızlı Tren Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ökten'den Hızlı Tren Açıklaması

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ökten\'den Hızlı Tren Açıklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak’ın Silopi Kadın Kolları Başkanı Aylin Ökten, hızlı tren hattının Habur Sınır Kapısı’na kadar uzanacağını söyledi.

11.01.2015 11:29

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak'ın Silopi Kadın Kolları Başkanı Aylin Ökten, hızlı tren hattının Habur Sınır Kapısı'na kadar uzanacağını söyledi.

Ak Parti Silopi Kadın Kolları Başkanlığı kongresi yapıldı. Kongrede açılış konuşması yapan Kadın Kolları Başkanı Aylin Ökten; kongreye katılan tüm üyelere teşekkürlerini iletti. AK Parti teşkilatının faaliyetlerini açıklayan Ökten, AK Parti iktidarı olarak bugüne kadar birçok ilke imza attıklarını ifade ederek; "En son olarak Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan'ın hızlı tren müjdesi ile bir kez daha gururlandık. Hızlı tren seferlerinin Konya hattına bağlanarak Habur Sınır Kapısı'na kadar gelmesi, Silopi'nin ticaret merkezi haline gelmesine olanak sağlayacaktır" dedi.

Yapılan açıklamaların ardından başkanlık seçimine gidildi. Tek adayın bulunduğu kongrede 225 delege oy kullandı. Tek aday olan Aylin Ökten yeniden AK Parti Silopi Kadın Kolları Başkanı seçildi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ökten'den Hızlı Tren Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement