AK Parti Kırşehir İl Başkanı Salih Çetinkaya, Kırşehir'deki tüm basın mensuplarını kahvaltıda bir araya getirerek, kongrede aday olduğunu açıkladı.
Parti binasında verilen kahvaltıya İl Başkanı Salih Çetinkaya başta olmak üzere, ilçe teşkilatı başkanları ve parti yetkilileri ile çok sayıda gazeteci katıldı.
Kahvaltının ardından açıklamalarda bulunana AK Parti Kırşehir İl Başkanı Salih Çetinkaya, ilçe başkalarını da tanıtarak, 3 senelik yönetimin kadrosunun bu şeklide olacağını bildirdi.
Çetinkaya, "Bilindiği üzere, önümüzdeki 3 sene içerinde bir yerel seçim ve bir cumhurbaşkanlığı seçimi var. Biz kadro ile yönetimde olcağız. AK Parti'de her zaman olduğu gibi yine tek liste ile kongreye gidiyoruz. Ben tek adayım. Hizmetin devamı için planlı ve programlı çalışmaya devam edeceğiz. Kırşehir'deki ilçe kongrelerinde de tek listeler yarıştı. Bu, parti içerisindeki iletişimin ve anlayışın göstergesidir. Kırşehir'deki kongremize davet ettiğimiz, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç gelecekler." dedi.
Kongrelerin parti şöleni olduğunu sözlerine ekleyen Çetinkaya, "Biz de kongreyi şölen havasında yerine getireceğiz. Yaptığımız il, ilçe, mahalle ve köy çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Çalışmalara tüm partilerden bir sene önce başlayıp, sahada yerimizi alacağız. Şimdide nöbet sistemine geçiyoruz. Bu sistemde partiye gelen her vatandaş muhatap bulabilecek. Hiçbir vatandaşımızı ilgisiz ve muhatapsız bırakmayacağız." şeklide konuştu.
Basın toplantısı, gazetecilerin sorduğu sorulara cevap verilmesinin ardından sona erdi. - KIRŞEHİR
Son Dakika › Yerel › AK Parti Kırşehir İl Başkanı Salih Çetinkaya, Kongreye Davet Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.