AK Parti'li Bostan, İstanbul'daki Kanlı Terör Eylemini Kınadı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Bostan, İstanbul'daki Kanlı Terör Eylemini Kınadı

AK Parti\'li Bostan, İstanbul\'daki Kanlı Terör Eylemini Kınadı

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Levent Ali Bostan, İstanbul Beşiktaş’ta düzenlenen kanlı terör eylemini kınayarak, “Bu saldırının hedefi birliğimiz, bütünlüğümüz, istikrarımız ve yeni anayasamızdır.

12.12.2016 15:05

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Levent Ali Bostan, İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen kanlı terör eylemini kınayarak, "Bu saldırının hedefi birliğimiz, bütünlüğümüz, istikrarımız ve yeni anayasamızdır. Terör örgütleri ve destekçileri ne yaparlarsa yapsınlar, hangi tuzakları, hangi planları kurarlarsa kursunlar, Türkiye'ye diz çöktüremeyeceklerdir" dedi.

Bostan, yaptığı yazılı açıklama ile İstanbul'daki hain terör saldırısını kınadı. 44 kişinin yaşamını yitirdiği, 155 yaralının olduğu kanlı terör saldırısının Türkiye'nin birlik, beraberlik ve bütünlüğüne karşı yapıldığını belirten Bostan, "Terör kanlı yüzünü bir kez daha İstanbul'da göstermiştir. Güvenlik güçlerimiz ve sivilleri hedef alan bu kanlı eylemin asıl hedefi milletimizin birliği, siyasi iradesi ve yeni anayasadır. Doğrudan hedefi Türkiye'nin varlığı ve ülkenin lideridir" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin PKK, DEAŞ ve FETÖ örgütlerinin direk olarak hedefinde olduğunu vurgulayan Bostan, "Güvenlik güçlerimiz bu bilinçle 24 saat tedbir alıyor ve milletimizin güvenliği için adeta seferber oluyor. Ancak söz konusu terör örgütlerinin bu süreçte Türkiye'nin bu huzurunu ve istikrarını bozmak için çabası var. Buna dair istihbaratlar değerlendirilmekte ve tedbirler alınmaktadır. Ancak maalesef hain ve kalleşçe yapılan bu kanlı terör eylemlerine de ülkemiz, milletimiz ve güvenlik güçlerimiz maruz kalmaktadır. Allah'ım şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar versin. Allah ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozsun, bizlere birlik ve beraberlik versin. Terör örgütleri ve destekçileri ne yaparlarsa yapsınlar, hangi tuzakları, hangi planları kurarlarsa kursunlar Türkiye'ye diz çöktüremeyeceklerdir. Bu vesile ile kanlı terör eyleminde hayatını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Bostan, İstanbul'daki Kanlı Terör Eylemini Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement