AK Parti'li Bozkurt'tan Silifkelilere Yurt Müjdesi - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Bozkurt'tan Silifkelilere Yurt Müjdesi

AK Parti\'li Bozkurt\'tan Silifkelilere Yurt Müjdesi

AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, Silifke ilçesinde yapımı planlanan 180 kişilik öğrenci yurdunun, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü'nce programa alındığı müjdesini verdi.

23.05.2013 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, Silifke ilçesinde yapımı planlanan 180 kişilik öğrenci yurdunun, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü'nce programa alındığı müjdesini verdi. Bozkurt, yurdun yeni eğitim dönemine hazır olacağını bildirdi.

Milletvekili Bozkurt, yaptığı yazılı açıklamada, Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsisli 3 bin 400 metrekare alana yayılan ve yaklaşık 3 milyon TL maliyeti bulunan 180 kişilik öğrenci yurdunun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde bulunan Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulan komisyonda değerlendirildiğini kaydetti. Bozkurt, "Öğrenci yurdu, değerlendirme aşamasında yoğun girişimlerimiz sonucu programa alınmıştır. Bu yurdun yeni eğitim öğretim dönemine hazır olacağı bilgisi tarafıma bildirilmiştir" dedi.

Silifke'de öğrencilerin yurt imkanının son derece sıkıntılı olduğunu vurgulayan Bozkurt, "Gerek Silifke de gerekse dışarıdan okumak için gelen öğrencilerimiz büyük sıkıntılar çekmektedir. Muhtaç ailelerin öğrencileri bu zorlukları daha fazla çekmektedir. Bu yatırımla ilçemizde büyük bir eksikliği gidermiş olacağız" ifadelerini kullandı.

Girişimlerinden dolayı Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar ile Silifke Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi'ye teşekkür eden Bozkurt, öğrenci yurdunun tüm öğrenciler ve Silifke halkına hayırlı, uğurlu olmasını diledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Bozkurt'tan Silifkelilere Yurt Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement