AK Parti'li Çalık'tan "Çevre Yolu" Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Çalık'tan "Çevre Yolu" Açıklaması

AK Parti\'li Çalık\'tan "Çevre Yolu" Açıklaması

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Adem Çalık, Ünye Çevre Yolu’nda devam eden çalışmalara Kurban Bayramı’ndan bir hafta önce ara verileceğini söyledi.

17.09.2014 12:06

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Adem Çalık, Ünye Çevre Yolu'nda devam eden çalışmalara Kurban Bayramı'ndan bir hafta önce ara verileceğini söyledi.

Yaklaşık bir ay önce başlayan ve son kat asfaltın atıldığı Ünye Çevre Yolu ile ilgili AK Parti Ünye İlçe Başkanı Adem Çalık, çalışmaların Ekim ayı sonuna kadar biteceğini ve Kurban Bayramı'ndan 1 hafta önce çalışmalara ara verileceğini belirtti. Çalık yaptığı açıklamada, "Çevre yolumuz daha önce trafik yoğunluğu nedeni ile erken açılmış, aşınma tabakası dediğimiz son kat asfaltlaması yapılamamıştı. Bilindiği gibi son kat asfalt çalışması yapılabilmesi için havanın nem, yağmur, sıcaklık gibi etkenleri çok önemlidir. Bölgemizde havalar sürekli değişkenlik gösterdiği için çalışmalar her gün aynı oranda yapılamamaktadır. Çalışmalara Ordu- Samsun istikametine gidiş yoğunluğu daha fazla olduğu için bu şerit açık bırakılarak başlanmıştır. Yüklenici firma çalışmalarını hızla devam ettirmektedir. Hava şartları ve yolun durumuna göre ortalama günlük 1 km son kat asfaltlama yapılabilmektedir. Ortalama 2 ay sürecek asfaltlama çalışması Ekim ayı sonunda tamamlanacaktır. Doğu istikameti (Ordu-Samsun) dağ dibindeki şeridin asfaltlama çalışması bu ay sonu gibi bitecek ve bu şerit trafiğe açılacaktır. Bu çalışmanın akabinde batı istikametinde çalışmalar devam edecektir. Çevre yolumuzda Kurban Bayramı'nda bir hafta süre ile çalışma olmayacak, gelişli gidişli yol açık olacaktır. Kurban Bayramı yoğunluğu bittikten sonra çalışmalar başlayacaktır" dedi.

Çalık, çevre yolunda Kurban Bayramı'nda bir hafta süreyle çalışma olmayacağını, bayram yoğunluğu bittikten sonra çalışmalara başlanacağını sözlerine ekledi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Çalık'tan 'Çevre Yolu' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • SAMSUN LU: BU ADEM ÇALIK DENİLEN ZAAT SAMSUN LULARI SÖMÜREN ELEKTİRİK KURUMU ÇALIKYEDAŞIN NEYİ ACABA??? HIRSIZLAR SİZİİİİ 3 0 Yanıtla

Advertisement