Ak Partı'lı Kadınlar Döşemealtı'nda Toplandı - Son Dakika
Yerel

Ak Partı'lı Kadınlar Döşemealtı'nda Toplandı

Ak Partı\'lı Kadınlar Döşemealtı\'nda Toplandı

Ak Parti Döşemealtı İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partili kadınlar bir araya geldiler.

23.06.2012 16:05

Ak Parti Döşemealtı İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partili kadınlar bir araya geldiler.

Çadır Restoran'da düzenlenen kahvaltıya AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar, Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan, Döşemealtı İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur Keskin ve çok sayıda kadın kolları üyesi katıldı.

Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Döşemealtı İlçe Kadın Kollarının yürüttüğü çalışmaları yakından takip ettiklerini ve örnek teşkilat dayanışma örneği gösterdiğini söyledi.

AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar ise, Kadın Kolları teşkilatının Döşemealtı'nda büyük bir özveri ile çalışmalarını yürüttüklerini, kadınların siyasette yer almaları için önemli adımlar attıklarını hatırlattı. Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun da, AK Parti Döşemealtı İlçe Kadın Kolları üyelerinin evlerinden, işlerinden fedakarlıkta bulunarak, yoğun ve tempolu bir çalışma içinde olduğunu söyledi.

AK Parti Döşemealtı İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur Keskin ise, toplantılarının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partı'lı Kadınlar Döşemealtı'nda Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement