AK Parti'li Uzun Kaymakam Güldibi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Uzun Kaymakam Güldibi'ni Ziyaret Etti

AK Parti\'li Uzun Kaymakam Güldibi\'ni Ziyaret Etti

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Mersin'in Tarsus ilçesine yapılması planlanan Bölgesel Kampüs Cezaevi'nin yer tesliminin kısa bir süre içinde yapılacağını ve muhtemelen Eylül ayı içerisinde Adalet Bakanlığı tarafından ihale...

15.06.2013 10:10

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Mersin'in Tarsus ilçesine yapılması planlanan Bölgesel Kampüs Cezaevi'nin yer tesliminin kısa bir süre içinde yapılacağını ve muhtemelen Eylül ayı içerisinde Adalet Bakanlığı tarafından ihale edileceğini bildirdi.

Milletvekili Uzun, Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi'ni ziyaret ederek, Tarsus'a yapılan ve yapılmakta olan devlet yatırımları konusunda görüşmelerde bulundu. Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen'in de katıldığı ziyarette, devam eden yatırımlarla ilgili bilgi veren Uzun, Tarsus SGK hizmet binası, Maliye Sarayı ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin bitme noktasına geldiğini kaydetti. TOKİ tarafından yapılması hedeflenen ve parası hazır durumda olan 600 yataklı yeni devlet hastanesinin önündeki pürüzlerin giderilmesi için Bakanlıkların devrede olduğunu ifade eden Uzun, Tarsus'a yapılması planlanan Bölgesel Kampüs Cezaevi'nin de yer tesliminin kısa bir süre içinde yapılacağını ve muhtemelen Eylül ayı içerisinde Adalet Bakanlığı tarafından ihale edileceğini söyledi.

Tarsus- Kazanlı Turizm Bölgesi'nde inşaat çalışmalarına biran önce başlanmasını temenni ettiklerini vurgulayan Uzun, 15 bin yatak kapasitesine sahip olacak bu devasa projeyi de hayata geçirmek konusunda yoğun çaba sarf ettiklerinin altını çizdi. Türkiye'nin en büyük lojistik köylerinden biri olan Yenice Lojistik Köyü'nün de başta Tarsus olmak üzere, tüm Çukurova bölgesinin ekonomik yönden kalkınmasına önemli katkı sağlayacağını belirten Uzun, yapılan ve yapılacak olan yatırımlar ve tesislerle Tarsus'un önümüzdeki süreçte Türkiye'nin çekim merkezlerinden biri haline geleceğini kaydetti.

Kaymakam Güldibi de birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 10 bin yıllık geçmişe sahip Tarsus'un gelişmesi ve kalkınması için ellerinden gelen tüm gayret ve girişimleri gösterdiklerini ifade etti. Başta eğitim olmak üzere, özellikle köylerin alt ve üst yapı hizmetlerinde eksikliklerinin giderilmesi noktasında tüm olanakları seferber ettiklerini aktaran Güldibi, "Milletvekili olarak sizlerin de desteği ile Tarsus'a çok güzel devlet yatırımları geliyor. Tarsus'un kalkınması için bizler de var gücümüzle çaba gösteriyoruz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Uzun Kaymakam Güldibi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement