AK Parti Menderes Aday Adayı Beşer İddialı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Menderes Aday Adayı Beşer İddialı

AK Parti Menderes Aday Adayı Beşer İddialı

Menderesli işadamı Mustafa Beşer, AK Parti Menderes Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

29.10.2013 12:06

Menderesli işadamı Mustafa Beşer, AK Parti Menderes Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Menderes ilçesinde tek hedefe kilitlendiklerini ve bu doğrultuda çalışmalarını yapacaklarını belirten Beşer, adaylık sürecinin 'nişan süreci' olarak değerlendirdi. Beşer, "Bundan sonraki tarih 30 Martta inşallah Menderes ile nikahlanacağız" diye konuştu.

"ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

Menderes ilçesindeki 5 aday adayının da katılarak destek verdiği açıklama toplantısında kalabalığa hitap eden Mustafa Beşer, yerel seçim sürecinde çok çalışacaklarını söyledi. Tüm ilçe teşkilatı olarak birbirlerine bağlı ve güven duygusu içerisinde olduklarını ifade eden Beşer, "Hepimiz kardeşiz. Birbirimizi sevmeli ve hatalarımızı düzeltmeliyiz. Tüm aday adayı arkadaşlarımızla birlikte bir noktada birleşip AK Parti hizmet anlayışını getireceğiz. Kenetlendik ve bu doğrultuda yürüyeceğiz. Aday arkadaşımız belirlenene kadar ki süreç içerisinde de Genel Merkezi'mizin belirlediği ismi açıkladıktan sonra da heyecanımızı yitirmeden yolumuza devam edeceğiz. Menderes için seçilecek ismin hep yanında ve yardımcısı olacağız. İnanıyorum ki bu isim ben olursam arkadaşlarım da bugünkü gibi benim yanımda ve yardımcım olacak. Amacımız tek olmak bir olmak. Menderes'i hizmet eksikliğinden kurtarmak. Bunu yapacak olan da AK Parti'dir. Menderes'in AK Parti belediyeciliği ile tanışma zamanı geldi" dedi.

"ADAYIMIZIN DESTEKÇİSİYİZ"

İşadamı Mustafa Beşer'in aday adaylığı açıklamasını alkışlarla destekleyen AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mustafa Bahar, ilçenin hizmet fakiri olduğunu dile getirdi. Bahar, "Van depreminden gelen depremzedeler buradan tekrar kendi illerine dönmek istiyor. Buraları kötü talihinden kurtarmak istiyoruz. Tarımsal faaliyetleri zor duruma düşürüyorlar. İdareci olursak inşaat, tarım ve turizmin içerisinde bulunduğu tüm şartları iyileştireceğiz. Kim adayımız olursa tüm gücümüzle arkasındayız" şeklinde konuştu.

MUSTAFA BEŞER KİMDİR?

Ortadoğu ülkelerinde 1,5 yıl ikamet ederek pazarlama stratejileri konusunda eğitim alan Mustafa Beşer, Beşer Polyester Anonim Şirketi'nin 20 yıldır Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ni yürütüyor. MEGİAD (Menderes Genç İşadamları Derneği) kuruculuğu ve 2 yıl başkanlığı yapan Beşer, 2009 yılı yerel seçimlerde Başkan aday adayı oldu. MESEV (Menderes Sevenler Gençlik ve Spor Derneği) başkanlığı'nı da yürütmekte olan Beşer, İngilizce ve Arapça biliyor, evli ve 3 çocuk babası. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Menderes Aday Adayı Beşer İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement