AK Parti Milletvekili Adayı Sıvacı Dinar Devlet Hastanesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Adayı Sıvacı Dinar Devlet Hastanesi'ni Ziyaret Etti

AK Parti Milletvekili Adayı Sıvacı Dinar Devlet Hastanesi\'ni Ziyaret Etti

AK Parti Dinar İlçe Kadın Kollarının hazırladığı “Anneler Günü” programına katılmak için ilçeye giden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı, programın ardından Dinar Devlet Hastanesini ziyaret ederek, tedavi gören hastaları ziyaret etti.

08.05.2015 12:46

AK Parti Dinar İlçe Kadın Kollarının hazırladığı "Anneler Günü" programına katılmak için ilçeye giden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı, programın ardından Dinar Devlet Hastanesini ziyaret ederek, tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Sıvacı, Dinar ilçesinde Devlet Hastanesinde hem meslektaşlarını hem de hastaları ziyaret etti. Hastane hakkında hekimlerden bilgi alan Sıvacı, hastalarla da sohbet etti. Hastanede tek tek hastaları ziyaret eden Sıvacı, hastaların sorunlarını dinledi. Geçmişte yaşanan sıkıntıları dile getiren Sıvacı, "Eskiden hastaneler hastaneden çok her şeyi andırırdı. Uzun kuyruklar SSK ve Bağ-Kur ayrımı gibi sorunlar hastaları çileden çıkardı. Birçok hasta ölümün eşiğinde iken hastane kapılarından geri gönderilirdi" diye konuştu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Adayı Sıvacı Dinar Devlet Hastanesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement