AK Parti Milletvekili Coşkun Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Coşkun Açıklaması

AK Parti Milletvekili Coşkun Açıklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Çiftlikköy'de görevine yeni başlayan Kaymakam Cengiz Karabulut'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

11.09.2013 11:46

Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Çiftlikköy'de görevine yeni başlayan Kaymakam Cengiz Karabulut'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Coşkun, Kaymakam Karabulut'a yeni görevinde başarılar diledi. Kaymakam Karabulut ile bir süre sohbet eden Coşkun, Yalova'nın hızla gelişmekte olan bir il olduğuna dikkat çekti. Hizmet etmenin esas olduğunu ve verilen görevlerin önemli sorumlulukları olan birer araç olduğunu ifade eden Coşkun, "Yalova, her biri ayrı güzelliğe ve öneme sahip olan ilçeleri ile birlikte büyüyerek gelişiyor. Her ilçesinde kendi alanında en büyük ve ilk olma özelliği taşıyan projelerle Yalova günden güne bölgemizin en ilgi çeken ili durumuna geliyor. Yatırımcıların yakından takip ettiği, güvenli ve huzurlu bir hayatın olduğu yer olarak anılıyor. Toprak değeri hızla artıyor. İlimizde muazzam bir gayrimenkul hareketliliği yaşanıyor. Yalova'mıza olan ilgi gün be gün artmakta ve ilimizin toprakları hızla değer kazanmakta" dedi.

Geçen çuma günü Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ağırladıklarını hatırlatan Coşkun, "Vatandaşlarımızın sevgi seli ile karşıladığı Cumhurbaşkanımız, hem ilimizi hem de Yalova halkını övgü dolu sözlerle andı. Sahip olduğu doğal zenginlikler ve jeopolitik mevkii itibariyle Yalova, yeşili ve mavisi ile bir marka kenttir. Merkeze en yakın ve ilçelerimizin en büyüğü, sanayici ve yatırımcının öncelikli tercih ettiği yer olan Çiftlikköy, Yalova'nın gelişmesi ve kalkınmasında önemli bir yere sahip. Tarım yapılan verimli toprakları ticari olarak da ayrıca değerli. Çiftlikköy'de görev yapmak önemli, bir o kadar da güzeldir. Kaymakamımız Cengiz Karabulut'a yeni görevinde başarılar diliyorum. Altınova ve Armutlu'da görevlerine yeni başlayan kaymakamlarımıza da hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundum" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Coşkun Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement