AK Parti Milletvekili Gülpınar Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Gülpınar Açıklaması

"Siverek’in hep huzur kenti olarak anılması ve yoluna devam etmesidir"

13.06.2014 14:39

AK Parti Milletvekilli Mehmet Kasım Gülpınar,  amaçlarının Siverek'in hep huzur kenti olarak anılması örnek bir ilçe olarak gösterilmesi olduğunu söyledi.

Milletvekili Gülpınar, Siverek Belediye Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile birlikte  düzenlediği basın toplantısında, ilçede önceki gün elektrik kesintileri nedeniyle yapılan protestolar ve  yaşanan olayları değerlendirdi.

Kendilerinin verdiği mücadelenini demokrasi mücadelesi olduğunu anlatan Gülpınar, demokrasinin teminatı güçlü ve adil bir devlet olduğunu, bütün kurumlar kuvvetler ayrılığını prensibine göre, her kurum kendi görevini yaptığını belirterek " Hiç kimse bir başka kimsenin ne emri altındadır ne güdümü altındadır. Özellikle demokratik çerçevede oturmuş makamlar seçimler neticesinde oturmuş makamlar hiç kimsenin güdümü altında değildir. Herkesin görev ve yetki sınırları bellidir" dedi.

Bu güne kadar Siverek'in çok büyük zorluklar yaşadığını  vurgulayan Gülpınar şöyle devam etti:

"Siverek'in bir daha bu sıkıntıları yaşamaması için, huzurdan uzaklaşmaması için her türlü fedakarlığı ben ve arkadaşlarım bütün bir ekip olarak yapmaya hazırız. Bizim temennimiz geçmişte yaşanan bu tür sıkıntıların bir daha Siverek'te yaşanmamasıdır. Siverek'in hep huzur kenti olarak anılması ve yoluna devam etmesidir. Temel hedefimiz bölgede Siverek'i örnek şehir olarak gösterilmesidir. Huzur denilince akla ilk Siverek'in gelmesidir. Siyasetteki temel amacımız ve hedefimiz ne bir koltuğu doldurmak, ne bir koltuğu işkal etmek nede ondan istifade edip o koltuğun sefasını sürmek, bizim derdimiz kesinlikle Siverek için ne yapabiliriz. Kesinlikle bizim derdimiz Siverek için ne yapabiliriz bu koltuğa oturmuşsak bu huzura ne kadar katkı sağlayabiliriz. Koltuk rahatlık yeri değil. Bizim için temel anlayış artık bizi tanıyan biliyor, gerçek rahatlık bizim için mezardır."

Açıklamanın ardından Milletvekili Gülpınar, belediyeden ayrıldı. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Gülpınar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • cengiz bayraktar: Keşke başbakanımizin oylarıyla kaptiginiz o koltuğun halini dediğimiz şekilde verebilseniz ama ilk icraatlere bakıldığında ne kadar siveregi düşündüğünüz meçhul değil bence Otagarin ismi değişeceğini daha iyi birşey yapıp isminizi koyun taziye çadırlarını kuylerDen alacağınız taziye evleri yapsaniz diyorum hani 1 0 Yanıtla
  • cengiz bayraktar: Keşke başbakanımizin oylarıyla kaptiginiz o koltuğun halini dediğimiz şekilde verebilseniz ama ilk icraatlere bakıldığında ne kadar siveregi düşündüğünüz meçhul değil bence Otagarin ismi değişeceğini daha iyi birşey yapıp isminizi koyun taziye çadırlarını kuylerDen alacağınız taziye evleri yapsaniz diyorum hani 0 0 Yanıtla

Advertisement