AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Biga-Çan arasında devam eden duble yol çalışmalarını inceledi.
Karayolları Genel Müdürlüğü 14. Bölge Müdürlüğü tarafından ihale edilen duble yol çalışmalarını inceleyen Kaşdemir, yetkililerden bilgi aldı.
Yürütülen çalışmaların planlanan şekliyle devam ettiğini ifade eden Kaşdemir, "Bu yıl Çan'ın Emeşe köyüne kadar duble yol çalışması yapılacak" dedi.
Biga-Çan duble yolunun gidiş dönüş olarak sıcak asfalt yapılacağını anlatan Kaşdemir, yolun tamamının 2013 yılında tamamlanacağını, ardından da Yenice-Balya yolunun yapımına başlanacağını kaydetti.
Muhabir: Serten Akkaya/ Burak Akay/ Umut Özgan
Yayıncı: Tarkan Demir - ÇANAKKALE
Son Dakika › Yerel › AK Parti Milletvekili Kaşdemir, Yol Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.