AK Parti Odunpazarı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Odunpazarı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, "Hükumetimiz 2023, 2053, 2071'i bize hedef olarak gösterdi, Yenilenen kadrolarımızla yeni Türkiye hedefine hep birlikte, emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.

28.12.2014 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, "Hükumetimiz 2023, 2053, 2071'i bize hedef olarak gösterdi, Yenilenen kadrolarımızla yeni Türkiye hedefine hep birlikte, emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.

Milletvekili Koca, bir düğün salonunda düzenlenen AK Parti Odunpazarı Aralık ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısında, Eskişehir merkezde ve 14 ilçede kongrelerin tamamlandığını söyledi.

AK Parti hükumetinin çizdiği "Yeni Türkiye" hedefine emin adımlarla ilerlediklerini belirten Milletvekili Koca, "Hükumetimiz 2023, 2053, 2071'i bize hedef olarak gösterdi, Yenilenen kadrolarımızla yeni Türkiye hedefine hep birlikte, emin adımlarla ilerleyeceğiz" ifadesini kullandı.

Yapılan yatırımlarla yeni Türkiye'nin inşa edildiğini ifade eden Koca, "AK Parti iktidarı, 13'üncü bütçesini tamamladı. Şimdiye kadar hiç bir partiye 13'üncü bütçesini gerçekleştirmek nasip olmadı" diye konuştu.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can ise, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen kongrelerin Türkiye'nin her köşesinde yapılmaya devam ettiğini kaydetti.

Seçim sürecine daha dinamik, heyecanlı bir kadın kolları teşkilatlanması ile yürütmeye çalıştıklarını vurgulayan Can, şöyle konuştu:

"AK Parti'nin her seçimde aldığı desteğin arkasında gurur duyduğumuz bir kadın kolları teşkilatı var. Türkiye'de Ak Parti dönemine kadar siyasetin bir nesnesi olarak görülen kadını, kadın kolları teşkilatımız hayatın öznesi konumuna getirdi. En küçük köyden, en büyük ile kadar AK Parti'nin birer neferleri olan kadınlarımız var."

Eskişehir AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü de, AK Parti'nin seçimden seçime çalışan bir parti olmadığını, teşkilatlarının birlik içinde olduğunu ifade etti.

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan ise Eskişehir'de kongrelerin başarılı bir şekilde yapıldığını vurgulayarak, AK Parti İlçe Kadın Kollarının ve Gençlik Kollarının da kongrelerinin yapılacağını bildirdi. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Odunpazarı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement