AK Parti Samsun İl Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi yapıldı.
Samsun Anakent Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen kongrede tek liste halinde gidilen seçimde, 400 delegenin 367'sinin oyunu alan Zeynep Gürbüz, yeniden il kadın kolları başkanı seçildi.
Kongrede konuşma yapan, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Meral Kirişçioğlu, AK Parti kadın kollarının 2.5 milyona yakın kayıtlı üyesiyle dünyadaki tek güçlü ve etkili siyasi kadın kolu teşkilatı olduğunu söyledi.
Türkiye'nin yüzde 50'sinden fazlasının kadın olduğunu dile getiren Kirişoğlu, "Biz biliyoruz ki partimizde de kadınlar daha fazla. Erkeklerden fazla kadınlar oy veriyorlar ve sahiplendiler partimizi. Biz değişimi görüyoruz bizim umudumuz AK Parti" diye konuştu.
Yeniden başkan seçilen AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Av. Zeynep Gürbüz ise "Erkeklerin ne önünde ne arkasındayız. Omuz omuza birlik ve beraberlik içinde Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde yolumuza devam ediyoruz. Hamurumuzu da yoğurur siyasetimizi de yaparız. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Samsun'a, AK Parti'ye ve teşkilatımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
Kongreye, AK Parti Samsun milletvekilleri Akif Çağatay Kılıç ve Tülay Bakır ile partililer katıldı.
- SAMSUN
Son Dakika › Yerel › AK Parti Samsun İl Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.