AK Parti Teşkilatından Bedava İnternet Projesi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Teşkilatından Bedava İnternet Projesi

Eskişehir'de AK Parti Gençlik Kolları tarafından "QR Code" adlı uygulaması ile gençlerin bedava internet kullanmalarına olanak sağlayan bir çalışma başlattı.

28.10.2015 16:40

Eskişehir'de AK Parti Gençlik Kolları tarafından "QR Code" adlı uygulaması ile gençlerin bedava internet kullanmalarına olanak sağlayan bir çalışma başlattı.

Partiden yapılan açıklamaya göre, 1 Kasım 2015 erken seçimleri dolayısıyla çalışmalarına hız veren teşkilat, gençlere daha hızlı ve doğrudan ulaşmak için üzerinde "QR Code" bulunan ve "bedava internet" yazılı çok sayıda broşür ve sticker hazırladı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özata, uyguladıkları proje ile gençlerie hizemet ettiklerini belirterek "Akıllı telefonuna 'QR Cod'u uygulamasını indiren herkes 'QR Code' u okuttuktan sonra kendileri ve geleceği için güzel bir sürprizle karşılaşıyor. Uygulama, öğrencilerin yoğunlukta yaşadığı Anadolu Üniversitesi ve Osmangazi Üniversitesi çevresinde olmak üzere Eskişehir'in birçok bölgesinde gerçekleştirildi. Broşür ve stickerlara ulaşan gençler bu uygulamadan gayet memnun olduklarını dile getiriyorlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Teşkilatından Bedava İnternet Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement