AK Parti Turgutlu İlçe Başkan Adayı Gedizli: "Bizler Kongreleri Koltuk Yarışı Olarak Değil Daima Millete Hizmet Yarışı Olarak Görmüşüzdür" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Turgutlu İlçe Başkan Adayı Gedizli: "Bizler Kongreleri Koltuk Yarışı Olarak Değil Daima Millete Hizmet Yarışı Olarak Görmüşüzdür"

AK Parti Turgutlu ilçe başkan adayı Mürşit Gedizli, 22 Ocak'ta yapılacak kongrede başkan adayı olduğunu belirterek, "Bizler kongreleri koltuk yarışı olarak değil daima millete hizmet yarışı olarak görmüşüzdür" dedi.

09.01.2012 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Turgutlu ilçe başkan adayı Mürşit Gedizli, 22 Ocak'ta yapılacak kongrede başkan adayı olduğunu belirterek, "Bizler kongreleri koltuk yarışı olarak değil daima millete hizmet yarışı olarak görmüşüzdür" dedi.

Gedizli, düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'deki kongre sürecinin başladığını 22 Ocak 2012'de AK Parti Turgutlu ilçe başkanlığının olağan genel kongresinin yapılacağını kaydetti.

Hizmete talip olmak için kendisinin de başkan adayı olduğunu dile getiren Gedizli, şöyle konuştu:

"Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki partimiz Türkiye'de yapılamaz denilenleri yaparak bir kez daha Türkiye'nin gücünü göstermiştir. AK Parti kurulduğu günden bu yana millete rağmen siyaset yapmayı değil, millet için siyaset yapmayı hedeflemiştir. Yüce milletimiz de kurulduğu günden beri Ak Parti'den desteğini esirgememiş ve hep iktidarı teslim etmiştir. 22 Ocak'ta partimizi 2014 yerel ve 2015 genel seçimlerine hazırlayacak ekibin seçimi yapılacaktır. Bizler kongreleri koltuk yarışı olarak değil daima millete hizmet yarışı olarak görmüşüzdür. Önümüzdeki günlerde yapılacak kongremiz Turgutlu'muzda halkımıza daha iyi hizmet götürebilme yarışıdır. Bizler AK kadrolar olarak daima, milletin efendisi olmayı değil, milletin hizmetkarı olmayı yol edindik. Bu anlamda gerek yerel hizmetlerde gerekse hükümetimizin hizmetlerinde milletimize en iyi yaşam standartlarını sunmanın gayreti içerisindeyiz."

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Turgutlu İlçe Başkan Adayı Gedizli: 'Bizler Kongreleri Koltuk Yarışı Olarak Değil Daima Millete Hizmet Yarışı Olarak Görmüşüzdür' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement