AK Parti Turgutlu İlçe Başkanlığı İçin Liste Yapma Görevi Hüseyin Azman'a Verildi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanlığı İçin Liste Yapma Görevi Hüseyin Azman'a Verildi

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanlığı'nın, 22 Ocak'ta yapılacak olan 4.Olağan Kongresi için tek liste oluşturma görevi mevcut ilçe başkanı Hüseyin Azman'a verildi.

12.01.2012 18:00

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanlığı'nın, 22 Ocak'ta yapılacak olan 4. Olağan Kongresi için tek liste oluşturma görevi mevcut ilçe başkanı Hüseyin Azman'a verildi.

Kongre öncesinde ilçe başkanlığı için aday olan mevcut ilçe başkanı Hüseyin Azman ile Metin Eğerci, Mürşit Gedizli, Hüseyin Arabasüren, Ömer Baysan ile Ali Ekber Özkafadar, AK Parti Genel Merkezi'nde Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erden ile bir araya geldi.

Yapılan toplantıya katılan 6 aday arasında yapılan değerlendirmede, seçim öncesinde tek liste oluşturulması görevi Hüseyin Azman'a verildiği belirtildi.

Azman, liste çalışmalarını tamamlayarak, Genel Merkez'in değerlendirmesine sunacak.

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Turgutlu İlçe Başkanlığı İçin Liste Yapma Görevi Hüseyin Azman'a Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement