Ak Partili Gençlerden "Çamaşır Sulu" Protesto - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Gençlerden "Çamaşır Sulu" Protesto

Ak Partili Gençlerden "Çamaşır Sulu" Protesto

AK Parti İl Gençlik Kolları üyeleri, ellerinde çamaşır sularıyla Büyükşehir Belediyesi önünde toplanarak, CHP adayı Mustafa Akaydın'a tepki gösterdi.

04.04.2014 18:22

AK Parti İl Gençlik Kolları üyeleri, çamaşır sularıyla geldikleri Büyükşehir Belediyesi önünde, CHP adayı Mustafa Akaydın'ı protesto etti.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir ve bir grup partili genç, Büyükşehir Belediye Başkanlığı önünde toplandı. Ellerinde çamaşır suyu taşıyan partililer adına konuşan Bozdemir, belediye evrakının yakılmasını "temizlik" olarak niteleyen Akaydın'a tepki gösterdi.

Bozdemir, "Madem kendisi Menderes Türel'e temiz bir belediye bırakmak istiyor, o zaman bizler de AK Parti Gençlik Kolları olarak kendisine çamaşır suyu getirdik" dedi.

Resmi olmayan sonuçlara göre Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Menderes Türel'in, 23 bin 431 oy önde olduğuna işaret eden Bozdemir, Antalya halkının bu sonucu 5 yıldır beklediğini savundu. Bozdemir, "Antalya, 30 Mart'ta artık hizmet zamanı geldiğini Menderes Türel'i seçerek 5 yılını yatarak geçiren Mustafa Akaydın'a göstermiştir. Antalya kararını vermiş ve 'Nerede kalmıştık' demiştir" diye konuştu.

Akaydın'ın yapması gerekenin, halkın kararına saygı duymak ve belediyeyi devretmek olduğunu söyleyen Bozdemir, şunları kaydetti:

"Akaydın, yapılan itirazlar ile devir süresini uzatarak ıslak imzalı resmi evrakı yok etme düşüncesiyle hareket ederek aslında bir nevi kişiliklerini ortaya koymuştur. Evrakı yok ederken emniyet güçlerince basılan Akaydın'ın çıkıp 'Temiz bir belediye bırakmak istemiştim' şeklindeki sözlerine sadece bizler değil 7'den 70'e AK Partili, CHP'li, MHP'li gülmüştür.." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ak Partili Gençlerden 'Çamaşır Sulu' Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement