AK Partili Şeboy Buca'da Yeşilovalılarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Partili Şeboy Buca'da Yeşilovalılarla Buluştu

AK Partili Şeboy Buca\'da Yeşilovalılarla Buluştu

İzmir'in Buca ilçesinde faaliyet gösteren Yeşilova Hemşehri Derneği, AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Cemil Şeboy'u ağırladı.

15.03.2014 23:13  Güncelleme: 23:37

İzmir ili Buca ilçesinde faaliyet gösteren Kütahya ili Gediz ilçesi Yeşilova hemşehri derneği, AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Cemil Şeboy'u ağırladı. Dernek binası önünde binlerce kişiye seslenen Ak Partili Aday Cemil Şeboy, 30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için destek sözü aldı. Dernek üyelerinin sevgi seline maruz kalan Şeboy tam destek sözü aldı. Toplantıya AK Parti Milletvekilleri Ali Aşlık ve Kütahyalı Hamza Dağ'da katılarak kalabalık Yeşilovalılara seslendi. Şeboy'a Buca'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Yeşilovalılar Derneği Başkanı Hüseyin Demir ve Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Altınsay, Mehmet Akkaş, ile Mahmut Altınsay, bu seçimlerin ülke genelinde olduğu gibi İzmir'de de hayırlı olmasını dilediler. Dernek üyeleri Şeboy'a, son dönemlerde yaşadıkları sorunları aktararak, Buca'nın hemen hemen her mahallesinde var olan ortak sıkıntıları dile getirdiler.

Kalabalık bir insan topluluğuna seslenen Ak Parti Belediye Başkan Adayı Cemil Şeboy, 30 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde bugüne kadar Ak Partili belediyelerin almış olduğu hizmetlerin daha fazlasını Buca'nın da alacağının altını çizerek, "Öyle bir Başbakanın temsilcileriyiz ki, ülkemizin refahı için asıl uğraş veriliyorsa, Buca'nın da kalkınması için elimizden geleni gece gündüz yapacağız. Sorunları yakından takip edip biliyoruz. Projelerimiz Buca'nın geleceği için hazırlandı. Diğer siyasi partilere bakıyoruz daha bir tek proje bile açıklayamadılar. Çünkü, bizler yapacaklarımızı biliyoruz ama onlar is hayallerini bir kağıda dökemiyorlar. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırım, Başbakanımızdan sonra gelen ikinci büyük bir önderimizdir. Onun bilgi ve birikimini Buca'ya aktarıp, refah ve modern bir yaşam sürmemizi sağlayacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Partili Şeboy Buca'da Yeşilovalılarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement