Akademik Söyleşiler Serisi: Ortalama ve Yaşama Sanatı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Akademik Söyleşiler Serisi: Ortalama ve Yaşama Sanatı

Akademik Söyleşiler Serisi: Ortalama ve Yaşama Sanatı
16.10.2025 12:08

Afyonkarahisar'da Doç. Dr. Hasan Camcı, ortalama kavramı ve denge üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi.

Afyonkarahisar Diyanet Gençlik Merkezi'nde 'Akademik Söyleşiler Serisi' çerçevesinde Doç. Dr. Hasan Camcı'nın konuşmacı olarak katıldığı "Ortalama'ya Dönüş Yasası ve Yaşama Sanatı" konulu program gerçekleştirildi.

Program, yemek ikramı ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Söyleşiye, İl Müftü Yardımcısı Tuğba Anatoprak, manevi danışmanlar ve gençler katıldı. Doç. Dr. Hasan Camcı, konuşmasında ortalama kavramının insan yaşamındaki dengeyi temsil ettiğini, ölçülü olmanın hem psikolojik hem de manevi açıdan huzurun temeli olduğunu ifade etti.

Programın sonunda Anatoprak tarafından Doç. Dr. Hasan Camcı'ya hediye takdimi yapıldı. Söyleşi, teşekkür konuşmaları ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akademik Söyleşiler Serisi: Ortalama ve Yaşama Sanatı - Son Dakika


Advertisement